Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti pólyáztátok a babátokat?

Ti pólyáztátok a babátokat?

Figyelt kérdés

Most várom a babámat. Második babám. Arra gondoltam, ha ő meg születik és jönnek a látogatók bepólyálnám, mert sokszor nem jól tartották a lányomat. Nem tartották rendesen a buksiját ültették.

Arra gondoltam, hogy most a veszekedéseket elkerülve pólyába tenném. Őszi baba lesz elméletileg már akkor nem is lesz nagy hőségek. Szerintetek hülyeség? Van köztetek aki egy darabik pólyába tette a babáját?

2015. febr. 10. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha ilyen próblémák voltak,szerintem is pólyázd,úgyis szeretik nagyon még picinek,megnyugtatja őket. meg akkor a tesó is megtudja fogni .-)
2015. febr. 10. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség szerintem, lehet némelyik rokon nem is tudta, hogy kell tartani, azért tartotta rosszul, pólyában meg sokkal könnyebb megfogni. :)

Mi egyébként csak alváshoz pólyáztuk éjszakára, mert nyugodtabban aludt.

2015. febr. 10. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is vettem ilyen háromszög alakú wrap pólyákat, de a fiam akkora nagynak született és annyira szerette járatni a lábait, hogy végül nem használtam - kirugdosta az alját. Mi így hálózsákot használtunk az elejétől, pont a méretét, olyat, aminek kar része is van és az is úgy "egyben tartotta".
2015. febr. 10. 16:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Illetve még a babatakarókba csavartam be, de azt sem bírta sokáig.
2015. febr. 10. 16:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Én polyáztam, főleg akkor mikor gyerekek kezében volt. És csak egy két napos volt.így biztonságban éreztem.nyugodtan polyázd te is ha szeretnéd
2015. febr. 10. 16:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Párom szülei ha megkértem, hogy ne így fogják teljesen felvoltak háborodva hiszen ők már 3 gyereket felneveltek.

De rossz volt nézni ahogy bicsaklott a lányom feje meg ültették.

2015. febr. 10. 16:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meddig lehet pólyázni? Na akkor pólyát előveszem és megtanulom, hogyan kell. Mennyire kell a picit aláöltöztetni?
2015. febr. 10. 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:

érdekes az én vendégeim is,vagy ha mentünk is, ott is szokás volt, hogy a fejét nem tartják és ültetik!

amikor szóltam érte, azután a hátam mögött ment!

nekem nem jutott eszembe a pólya, mert eleve félretettem mert nekem nem volt praktikus, amikor minden szoptatáshoz, pelenkázáshoz, altatáshoz ki-be csomagolhattam volna a gyereket és később márnem vettem elő

2015. febr. 10. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
*ha a tarkójánál benyúlsz lefelé a nyaktóllentebb, érzed, hogy forróság van e,vagy izzadt e a baba, így ellenőrizd, de szerintem egy póly nem sokat szigetel..
2015. febr. 10. 16:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Az elején pólyáztam szintén, mert így volt nyugodt...
2015. febr. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!