9 hónapos a babám. Mindig fintorog, mikor a zöldséges ebédet kapja. Aztán nagy ímmel-ámmal eszik belőle. Mennyit (hány grammokat) eszik ilyen korú babátok a főzelékekből délben? Bezzeg a tejpép. Az megy.
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 21:03
11/11 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam benyelte az egész üveg zöldségest fél üveg gyümivel. (Hozzátenném, hogy előtte a zöldségest próbáltam a menetrendemnek megfelelően, 3 kanálnál nem ment le több, utána próbáltam a cicit az sem kell.. utána letettem a földre, hogy nem vagy éhes akkor, majd indultam a dolgomra... na hozzákezdett sírni.. megvigasztaltam, majd mondtam neki indulás gyümit enni, leültettem, közben bekevertem neki... és megette mint említettem az egészet.) Akkor most ez azt jelenti, hogy sztrájkol a zöldségesekre? Az egész történet 15 perc alatt zajlott le.. rájöhetett, hogy délben kapja a "nem szeretem kajákat" és inkább nem eszik? Keverem neki a gyümikkel.. lehet ennyi a gond.. de azért kinövi ugye?
2010. febr. 11. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!