Deichmann-ban szoktatok venni gyerek cipőt? Milyen minőségű, és vannak legkisebb méretek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 21:00
1/5 anonim válasza:
csak ott veszünk:)
elefantent. a minősége az 1ik legjobb, és természetesen van 1. lépés is.
2/5 anonim válasza:
Én is szinte csak ott veszek cipőt, jó minőségűek, jól néznek ki és nem utolsó szempontként az áruk is elfogadható.
3/5 anonim válasza:
én is úgy voltam hogy ott csak ott mert jól néz ki meg az ára is jó csak hogy ráadtam illetve próbáltam ráadni a gyerekemre és nem ment bele a lába, az eladó sem akarta elhinni ő is próbálta.. szóval annyira bután volt megoldva az idei bakancsoknak a nyelve hogy alig lehetett kinyitni és bizony szűk volt. 20-as 21es kellett volna neki
4/5 anonim válasza:
Én felnőtt cipőt vettem, és egy év után szétfoszlott. Viszont a gyerek olyan hamar kinövi, hogy ez talán nem is érdekes. :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 11. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!