10-11 honapos babátok mit és mennyit eszik egy nap?
10 hónapos
reggel szopizik
tízóraira gyümölcsöt
ebédre főzeléket hússal (néha hús nélkül)
uzsonnára gyümölcsöt gabonával, zabpehellyel, babakeksszel
vacsorára tejpépet
éjszaka szopizik 2-3 alkalommal
Az ételek mennyisége kb. 2 - 2,5 dl.
Kislányom eléggé hízékony, most valahol 10 és 10,5 kg körül lehet, bár 4 kg fölött született. 10,5 honapos. Az ő étrendje:
-reggeli : natur - vízben fözött - zabkása ( nem édesítem semmivel, met vmi csoda folytán megeszi így, hozzá csak vizet iszik
-tízorai :Gyümölcs / vagy friss gyümölcs - pl egy db banán, fél banán-fél almával, vagy fruttapura 100%-os gyümölcspüré
-ebéd : legtöbbször kb 100 grammnyi krumpli - főzőlével együtt összenyomva, egy jégkockányi husi, és kb a krumplival megegyező mennyiségü más zöldség - vagy ugyanez, krumpli helyett durumtésztával pl.
- Uzsonna : szintén gyümölcs, de ha délelőtt banánt kapott akkor du azt már nem kap, de van, h török bele 1-2 babakekszet
- vacsi : egy db naturjoghurt
- lefekvés előtt : 2,5 dl folyékony tejpép / Nesté, hivatalosan 2 dl, de én még teszek hozzá vizet/
Így összességében szerintem nem több, mint amit Ti írtatok, probálom megkeresni, h min változtathatnék. FOga még nincs ezért " csak úgy" majszolgatni sem szokott, inni pedig vagy natur sárgarépalét iszik - 1 fél literes üveggel 1 héten - higítva - vagy vizet, vagy cukrozatlan teát.
11 hós 10 kg 80 cm.Doki szerint dundi sztem meg ideális ugyanis csupa izom és erő s szalad mindenfelé, felmászik mindenre.
Reggeli 240 ml tápszer
Tízórai gyümölcs gabonával (banánt 3-4 naponta kap s csak felet)
Ebéd 240 g húsos főzelék
Uzsi-vacsi (6-7) körül joghurt/túró/keksz-gyümölccsel
Vacsora 240 ml tápszer
Sztem banánt ritkábban add és a tejpép hízlaló nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!