Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek abban az esetben,...

Mit tennétek abban az esetben, ha a babátok atópiás ekcémában szenvedne és a védőnő háromnegyed órát váratna benneteket a védő várójában, mert mással beszélget magántémákról?

Figyelt kérdés

és mikor nagy nehezen bejuttok egy terhes nő vizeletét is előbbre venné, mint a ti gyereketeket

és a gyermeketek már sírna és a védőnő azt mondaná, hogy milyen türelmetlen a gyerek?

Pedig az enyém egyáltalán nem az, sőt! Még ennek ellenére is vidám baba, csak már éhes volt szegény. De egy védőnőnek talán ezt fel kell ismernie, hogy mi miatt sír... Vagy tévedek?

2010. febr. 10. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Már nem azért a 20fityingért, de ha időpontra, megbeszélés alapján megyek a gyerekemmel, akkor mi az, hogy magasról tesz ránk.

Az is fura, hogy egyszerre a terhes tanácsadás, és a babák?

HA nem időre mentél, csak problémád volt, akkor is megnézem a kicsit, és utána ráér a vacsi menetrendjét fixálni.

2010. febr. 10. 18:47
 2/21 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját baját tartja a legfontosabbnak. Azt nem tudom a védőnő hogy gondolkozik. Lehet hogy ő így látja jónak, vagy csak te tartottad soknak az időt, vagy ő a bunkó stb...
2010. febr. 10. 18:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de hogy jön ide az ekcéma? Azért biztos nem sir és türelmetlen...amugy idegesitő várni egy kisgyerekkel, az biztos, pláne ha a másik ráérős, ezért nem megyek a védőnőhöz, ő jön gyakran hozzánk, vagy telefonon kérek tanácsot.
2010. febr. 10. 18:50
 4/21 A kérdező kommentje:
5 hónapos státusz. Ekcéma úgy jön ide, hogy roppantul viszket neki és szenved tőle, bár mint mondtam ennek ellenére is türelmes baba.
2010. febr. 10. 18:53
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia!Biztosan szóltam volna a védőnőnek.Lehet,hogy nem volt "tudatos" a várakoztatás,csak nagyon belemerült a beszélgetésbe...mindenesetre kellemetlen szituáció.

OFF

Szegény kis pöttöm...Felnőttként nekem is atópiás a bőröm és a világ legsz@rabb dolga éjjel-nappal vakarózni.Sajnálom.

2010. febr. 10. 19:13
 6/21 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy 5 hónapos státusz.

A védőnőnek 6 hetes korig hetente, utána havonta KELL mennie hozzád látogatóba, 1 éves kora után 3 havonta.

Szeptember 1. óta bevezették a státuszvizsgálatot, miszerint neked a baba 3, 6 hónapos korában, majd 1,2,3 éves korában kell bevinned a babát a védőnőhöz, ahol kitölt a védőnő egy adatlapot, méreteket vesz.

5 hónaposan nincs semmiféle státuszvizsgálat.

3 gyerekem van, sose voltam velük a védőnőnél, eddig ő jött mindig. Most vittem a kicsit 1 éves státuszvizsgálatra, ez az első, amire vinnem kellett.

Szóval mi volt ez az 5 hónapos státusz állítólag? A védőnőd szerint???

2010. febr. 10. 19:51
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, havonta be kell vinni mérésre. Amúgy a védő egy lepra. Nem csodálnám, ha ott kapta volna el.. Szóval a kérdés csak az, hogy mit tettetek volna a helyemben,nem a védőnőt akarom fikáztatni.
2010. febr. 10. 20:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Bár az én fiamnak nincs ekcémája, de az biztos, hogy elkaptam volna a védőnőt, hogy azt a pár mérést ugyan csinálja már meg. A beszélgetés ráért volna, főleg ha tudja, hogy ekcémás a pici. Szerintem ez nagyon "illetlen" volt a védőnő részéről!
2010. febr. 10. 20:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én se voltam még soha a védőnőnél ki kell mennie ha te nem mész.
2010. febr. 10. 20:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Értsd már meg: nem neked kell vinned a gyereket havonta vinni a védőnőhöz, hanem neki kell kimenni hozzád látogatni.

Nálunk havonta a dokihoz kell vinni tanácsadásra, ott le is mérik egyből.

A védőnőhöz járjon a kánya.

És már meg is oldódott a gondod.

Azóta se írtad: egyébként időpontra mentél, vagy csak úgy beestél?

2010. febr. 10. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!