Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónaposan még esznek éjjel...

3 hónaposan még esznek éjjel a babák?

Figyelt kérdés

Az én babám igen.

5 napja múlt 3 hónapos.

"Sajnos" még mindig felkel enni, 2x éjszakánként.

Nem szopizik már, csak tápszert eszik (sajnos).

Meddig tarthat ez? Tudom babafüggő, de úgy átlagban.

Leginkább azért "zavar" az éjjeli evés, mert a tápszernél nem úgy van mint a cicinél:(( (ki kell menni kutyulni.., addig Ő sír..., emiatt van, hogy nehezen alszik vissza.....)

2008. aug. 22. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 hónapos koráig evett,már én is untam pedig az enyém cicizett.Kitartás!A gyerekorvos szerint 6 hó után már nem kell neki adni,de kérdem én mit csinálsz egy üvöltő gyerekkel éjjel aki cicit akar?
2008. aug. 22. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Készítsd el neki előre, és akkor már csak melegíteni kell, kevesebbet fog sírni! Vagy addig az apuka pelenkázza át és játszon vele!

Nekem is 3 hónapos és 3 napos a babám, de mi már 1 hete nem eszünk éjjel, este 9 körül kap és reggel 5-6 között ébred!

Szerintem baba függő, ki meddig ébred fel éjszaka enni, ja és a környezeti hatásoktól is függ, mert mi főút mellett lakunk és ha eldübörgött egy teherautó, volt úgy, hogy amiatt kelt fel éjjel és alig aludt vissza!

3 hónapos kislány anyukája

2008. aug. 22. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már csak 1-2 nap és ti is beálltok az éjszakai alvásra :) Drukkolok, mi csak 2 hónaposak vagyunk, de mi sem tudunk utána visszaaludni sajnos, így baba is én is kimerülünk. Én úgy gyorsítom az éjszakai tápkutyulást - mivel előre elkészíteni nem szabad, 1 órán belül el kell fogyasztani -, hogy a babavizet bekészítem a cumisüvegbe, így ár csak a vízforralóval 30 másodperc alatt forralok hozzá kevés plusz vizet és gyorsan bele a táp.
2008. aug. 22. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnél szerencsére már egy hónaposan kezdett elmaradni az éjszakai szopi. Mondjuk egy héten csak egyszer-egyszer ébredt fel. Akkor azt mondta a védőnő, hogy nem is baj, mert jó, ha van 8 óra, amikor nem kerül a pociba tej. Azt tanácsolta, hogy ha csak néha ébred éjjel, akkor adjak neki teát. Ez be is vált. Sokan ellenzik, én egyáltalán nem, nem is lett tőle semmi baja a világon. Szóval kb. háromszor volt olyan, hogy teát adtam neki éjszaka, azóta nem ébred. Most 10 hónapos, gyönyörű, egészséges és vidám kisfiú. Aki három hónapos kora óta este 8-tól reggel 7-ig alszik :) Ő is nyugodt, én is az vagyok, teljes az összhang.
2008. aug. 22. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy egy órán belül meg kell enni! A kórházban is egész napra előre bekeverik a tápszert, és hűtőben tartják. 12 órára be lehet tenni!
2008. aug. 22. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos és még mindig ébred éjszakánként (legalább egyszer, de gyakran 2x vagy 3x). Én csak reménykedni tudok, hogy hamarosan megváltozik a helyzet...
2008. aug. 22. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen én is várom már, hogy elmaradjanak ezek az éjszakai kis falatozások.

Mert Ő is fáradt, de én annál jobban (néha már elalszok etetés közben, a víz már rendszerint a cumisüveg mellé megy...)

Pár napja én is előre kikészítem a vizet, ezzel is gyorsítva a folyamatot.

De azt hiszem megkutyulom a tápot és beteszem hűtőbe...

A teára már én is gondoltam. De szerintem nálunk nem lenne hatásos, mert nem csak 1x-1x ébred enni hanem mindig felkel, sőt van, hogy 2-2,5 óránként:((

2008. aug. 22. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kutyuld meg a tápszert.Én is azt csinálom és semmi baja nincs.12 órát állhat hűtőben.Ráadásul ha nem kell annyit várnia a kajára hamarabb vissza is alszik,mert nem ébred fel egészen.Legalábbis nálunk már evés közben csukva van a szeme.
2008. aug. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!