Mit/hogyan játszotok másfél-két éves gyerekeitekkel?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 16:44
1/10 anonim válasza:
Építeni szoktunk együtt (Duplo, fa kocka), könyvet nézegetni, rajzolni, gyurmázni, "főzni" a kis műanyag edénykészletével. Szoktunk mondókázni is.
Amúgy ez napi kb 1-2 óra, el szokott magában játszani.
2/10 anonim válasza:
Ja, 2 éves a fiam (1-es vagyok)
3/10 anonim válasza:
Szia! Mondókázunk, gyurmázunk, rajzolunk, nyomdázunk, építőkockázunk, kirakózunk, autókat gurítunk. Bújócskázni is szoktunk bár azt még sajátosan játsza mert én számolok és ő keres meg :-) Egy-egy házimunkába is sikerül bevonnom, neki ez is játék. Összességében elég sokat foglalkozok vele, nem nagyon van el egyedül sajnos.
4/10 anonim válasza:
hál istennek a testvére nagyrészt leköti, de általában építünk, mesekönyvet nézegetünk, énekelünk, mondókázunk, "rajzolnak", meg tesznek-vesznek velem a konyhában, fürdőszobában.
5/10 anonim válasza:
Anno a fiammal, boltosat játszottunk ( a konyhából, füriből összeszedtem egy csomó üres dobozt, az volt az áru), favonatoztunk, rajzoltunk, gyurmáztunk. Sokat sütöttünk, igazi sütiket, ezt imádta a legjobban. Ennyi idősen még a kisautók voltak a nagy kedvenc, azokat is órákig tologattuk.
6/10 anonim válasza:
2 éves lesz a kisfiam 2 hónap múlva, a nap nagy részében autókat tologat, mesét néz, rajzol, jön utánam és segít ezt azt csinálni, aztán leszoktam vele ülni rajzolni, könyveket nézegetni. Építő kockázni nem szeret.
7/10 anonim válasza:
Nekem 17 hos, autózik, motorozik, konyvet nezegetunk, segit porszivozni-vasalni-seperni, setalunk, nagy meretu lego tornyot epitunk, mondokazunk, nekunk meg nincs gyurmank es rajzolni se szoktunk meg se favonatozni ezeket lehet mar beiktatni? :-)
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan utolsó! Én zsirkrétát vettem elsőnek a fiamnak és alig múlt 1 éves amikor már firkált vele. Szerintem azért jó a zsírkréta,mert nem tud kitörni a hegye és könnyen fog a papírra.
Első körben készíthetsz te is só-liszt gyurmát, attól még baja sem lesz,ha netán megkóstolja.
9/10 anonim válasza:
7-esnek igen lehet már zsírkrétát de vigyázz olyan helyre rakd nehogy elérje egyedül mert amíg én kimentem pisilni addig a kicsikém elkezdte dekorálni vele a tévénk képernyőjét :-P
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. febr. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!