Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vegyem rá 1 éves babám,...

Hogy vegyem rá 1 éves babám, hogy szilárd ételt is egyen?

Figyelt kérdés
Kitolja a nyelvével a darabosat,akármilyen puha is.
2010. febr. 10. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

minden nap probáld

Nekem is fintorog undorodik több mindentöl,de van hogy a szájához tollom az ételt és az ízét megérezve még is elfogad pár falatot.

2010. febr. 10. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha naponta töbször adod neki és utána megdicséred milyen ügyes akkor nagyon könnyen elfogja fogadni.Nálunk bevált bár én ugráltam is neki hogy lássa milyen boldog vagyok hogy ilyen ügyes.
2010. febr. 10. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi is szenvedtünk egy ideig, szintén 1 éves koráig pépeset evett! A "villával összetörést" kihagytuk, mert az sem kellett! Próbáltam a teljes darabosat, nem jött be...! Majd itt kaptam a tippet, hogy a saját ételemből próbáljak meg adni neki! Azóta azt eszi amit mi! Ennek nagyon örülök, mert fárasztó volt már a külön főzőcskézés!

Azt még hozzáteszem, hogy addig mindent betartottam, akkor adtam, amikortól már szabadott! Jelenleg már nem nézem a tasítószert és egyebeket (annyira), inkább mindenből jobb minségűt veszek! És bátran adok neki mindenfélét!

Adj finomat!!! Sok sikert!

2010. febr. 10. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:

3. jókat írt!

Mindenképp együtt üljetek asztalhoz, az sokat segít!

Ha van olyan etetőszéked, ami asztalra csatolhatós, az is nagyon hasznos. Akkor "benne van az asztaltársaságban", nem érzi külön magát, és hamarosan a Te tányérodba fog nyúlkálni, és megszerzi, ami kell neki... :o)

2010. febr. 10. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!