Szokott még napközben aludni 3 és fél hónapos babátok?
Miért ne kérdeztem volna komolyan?
Az én fiam kb. két hete nem alszik napközben, ezért tettem fel a kérdést.
Este 9-10 körül elalszik, reggel 6-kor kel, kajcsi utána max. 1,5 óra alvás és onnantól estig semmi, max. egyszer 5 perc és ennyi.
Vannak napok amikor ha játszunk vagy zenét hallgatunk akkor egészen jól elvan, de vannak olyan napok is, hogy csak az anya ölében jó és így elég nehéz mást is csinálni.
Na nem baj akkor úgy látszik csak én jártam így. Én annak is örülök, hogy már este tudok pihenni és ő is alszik.
Azért köszi mindenkinek.
szia,
azt még azért elmondanám, hogy egy ilyen pici babának még rengeteg alvásra van szüksége. ha egy kicsit sírósabb, azt tudd be annak, hogy nem alszik eleget. persze biztos vannak kivételek, de az enyém ilyen korában este 10-től reggel 9-ig aludt egyhuzamban, meg napközben még 3x1-1,5 órát. ez ha jól számolom 14-15 óra, és ha jól tudom, van olyan 1 éves, aki még szintén alszik ennyit, mert az egészséges fejlődésükhöz szükség van az alvásra. persze lehet, hogy a tied a kivétel, és már 3,5 hónaposan sajnálja az időt az alvásra. :)
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!