Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ma babátok kedve?

Milyen ma babátok kedve?

Figyelt kérdés

Nálunk reggel óta áll a bál.Semmi nem tetszik neki (most lesz 5 hónapos).Ilyen még nem volt.

Nem tudom eldönteni, hogy most az időjárás, a foga, vagy az új gyümölcs a ludas.

2010. febr. 10. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Szintén! 8 hónapos, egész nap sírdogál, még játék közben is, sőt, akkor is nyafog, ha felveszem.

Kemény nap lesz, az biztos... :(

2010. febr. 10. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekünk tegnap nem volt jó sehogy, de ma már lehet vele játszani.De a tegnapi nap tényleg nagyon durva volt.

3 hónapos baba anyukája

2010. febr. 10. 13:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Én már bekávéztam, hogy bírjam estig a kiképzést.Őrület!Le sem lehet tenni, mert akkor sírás van.
2010. febr. 10. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Szintén zenész,Nikinek jön a foga,mindkettő.Két hete áll a bál.Én zombi vagyok.Persze nappal behozza a lemaradást,mert most 3x alszik.Kocsikázik,én meg írogatok. :-D

Bizony néha nagyon nehéz kitalálni.Ő 18-án lesz 6 hós.

2010. febr. 10. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én babám tegnap volt nagyon nyűgös,ma meg már másodszorra alszik,már több mint egy órája most is,pedig még nem is ebédelt.Ilyen nem szokott lenni.6 hónapos.
2010. febr. 10. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
17,5 hónapos kisfiam is nyűgösebb ma mint általában. Most alszik, korábban feküdt le mint szokott, pedig jól aludt éjjel és reggel "rendes" időben kelt.
2010. febr. 10. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is tegnap állt a bál reggel 7-től este 9-igMa már tüdérien viselkedett eddig hagyott fözni meg játszani a nővérével persze őt sem hagytuk ki a sorbol egész nap kacagtunk.Mikor reggel mentünk a boltba kivételesen hármasban a máskor 5 perces ut 1 órág tartott annyira kacagtak hogy én sem birtam tovább és megálltunk mindig
2010. febr. 10. 14:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Reggel 7-től este 9-ig?Te jó ég!

Remélem gyorsan eljön a fürdési idő.

2010. febr. 10. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem 7,5 hós,azt mellékesen említem,hogy szinte egész nap ordít,de reggel 6 óta szinte semmit nem evett :(

csak 100ml tápszert.

Remélem csak a foga miatt...

2010. febr. 10. 16:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak ennyit evett?Szegényke.Még étvágya sincs?
2010. febr. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!