Hány hónapos korig kell a vizet forralni? Ásványvízzel pótolható?
7 hónapos elmúlt a kislányom, vajon meddig kell még neki forralva adni a vizet?
Ha épp nincs nálunk útközben babavíz, adhatok neki mentes ásványvizet is?
A Szentkirályira rá is van írva, hogy forralás nélkül is adható a babáknak, de akármilyen palackozott vizet azért én sem adtam volna a babáimnak, legalábbis eleinte.
Azóta már ovisok, és kb pocsolyából is ittak már :D
én reggel forralok egy edénnyel, és le van fedve egész nap abból melegítek neki.
útra fél lietres termoszban viszek meleg vizet a tápszernek és egy kis cumisüvegbe inni. fél éves a fiam.
Kisfiamnak 1 éves koráig babavizet vettünk, a gatyánk is ráment, főleg hogy nagyon sokat ivott is evések között, ott váltottam ásványvizre. A védőnőnk szerint szabad ásványvizet is adni neki fél éves kor után, arra kell figyelni hogy ne ugyan azt igya heteken keresztül. Tehát mondjuk 1 hétig tescosat, aztán 1 hétig Nestlét stb...
Mi mindig másikat vettünk, így ebből nem volt gond. Másfél éves kora óta csapvizet iszik.
Kislányom most 4 hós, neki vízforralóban forralom minden reggel a vizet, nem tart semeddig mert ki is kapcsol magától, estére elfogy benne a víz majd újra felrakok egyet forrni. Van itthon a biztonság kedvéért babavíz is, de adtam már neki ásványvizet is mert az akadt a kezembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!