Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A konakiont meddig kell adni...

A konakiont meddig kell adni nekik? Csak ezt az 5 ampullát?

Figyelt kérdés
Mert egyet ahogy lepattintottam szilánkosra tört,nyilván nem adtam oda neki,hát kidobtam!(szétvágtam a kezem úgy,még sose jártam így!)És ha csak ennyit kell hogy szerzek egy ampullát?
2010. febr. 10. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Addig kell adni,amig kizárólag anyatajes!Mi is vettünk még egy dobozzal,mert jártunk igy egy párszor.:)
2010. febr. 10. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak 3 ampullát adtam neki....Nem mondta se a doki,se a védőnő hogy kell még azon kívűl! :( 6 hós a babám.
2010. febr. 10. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 10. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta anno a dokink, hogy addig kell adni, amíg az "étel" mennyiség több, mint 50%-a anyatej. Tehát, nemcsak kizárólag anyatejes babának kell adni, hanem addig, amíg az anyatej a több, hozzátáplált babáknál. Éppen ezért, Mi kb. 7 hónapos korunkig szedtük, mert egészen addig az anyatej tette ki az étkezési mennyiség többségét.
2010. febr. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!