Hafájos babák anyukái. Nálatok, hogy van a hasfájás? Volt ilyen?
Figyelt kérdés
Kisfiam tápszert eszik, elég hasfájós. Eddig csak este sírt, húzta a lábát, napközben nem. De pár napja már napközben sem tud aludni, mert mindig felébred arra, hogy begörcsöl a hasa. Egész nap nyöszörög szegény.2010. febr. 10. 10:07
1/10 anonim válasza:
Nálunk is ilyen volt.Mit próbáltál eddig?Mennyi idős a baba?
2/10 A kérdező kommentje:
5 hetes a kisfiam. Eddig infacolt használtunk. De most mivel nem tudott kakilni, megpróbáltuk (egy napja) a gripe watert. Lehet az a baj?
2010. febr. 10. 10:14
3/10 anonim válasza:
Mennyit adsz neki a gripe water-ből?
4/10 anonim válasza:
Én mindent kipróbáltam, az infakolt, grippe-t, homeós bogyókat , teákat. Nem használt semmi, betöltötte a 3 hónapot és mintha elvágták volna,megszűnt. Addig szörnyű volt minden nap látni ,hogy szenved a babám. De kitartás, egyszer csak elmúlik.
5/10 A kérdező kommentje:
A gripe waterből eddig 3szor adtam neki egy nap, déltől estig. Hatszor lehet, gondoltam megpróbálom először háromszor.
Eddig csak akkor csinált ilyet ha kakilnia kellett, de nem tudott. Most már kakil, szóval ez most más.
2010. febr. 10. 10:24
6/10 anonim válasza:
Szia!Hát az én fiam kimondott hasfájós volt.Nagyon sokat szenvedtünk.Igaz ő 2 hós korában nagyon.Mi is az angol vizet vettük és az használt neki.És tápszert válltottunk.Ezek hatására múlt el.Barátnőm kislánya 1 hós és az espumisán vált be nekik.Kitartás.
7/10 anonim válasza:
Én a gripe water-ből 3x adtam,de nem kávéskanálnyit,hanem teáskanálnyit!A kávéskanálnyi nagyon kevés,annyi nekünk sem csinált semmit.
8/10 anonim válasza:
teáskanálnyit adtam én is. Segíteni fog a gripe water!!
9/10 A kérdező kommentje:
Remélem segít. Én pont 5 ml-t adok. Kimértem orvosi fecskendővel. : ) Köszönöm!!
2010. febr. 10. 12:14
10/10 anonim válasza:
kitartás!az én fiam is nagyon hasfájós,lassan mondhatom,hogy volt.nekünk még az infacol,ami bevált.az angolvíz nem használt.10 hetes most és mintha kezdene múlni.csak akkor üvölt,ha nem büfizik és bent marad a buborék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!