Nem baj ha későn reggelizik?
Figyelt kérdés
Lányom 9hónapos. Este 8körül eszi az utolsó vacsit ami kb 250ml tápszer. Éjszaka 2-3óra körül még felkel enni akkor kb 150ml tápit eszik meg. Reggel fél 8körül kel, de csak 10körül akar enni. Van, hogy 11-kor reggelizik. Ezután minden megy normálisan. Nem gond ez?2010. febr. 10. 09:52
1/3 anonim válasza:
6 hós babám ugyanígy eszik,csak mindig 150-et.Én is aggódom,hogy nem gond e,hogy kihagyja a reggelit,de hízik szépen,jókedvű...akkor csak nem gond.
2/3 anonim válasza:
az en kisfiam 14 honapos, es amiota nem szopik mar, azota meg sosem birtam delelott fel 10 - 10 elott beleimadkozni semmit. Altalaban mi is legkesobb 8-kor kelunk. Igaz, o kb egy liter vizet-tejet megiszik az ejszaka folyaman, de kiprobaltam, ha nem kap ennyit inni, sem eszik tobbet vagy korabban reggelente.
Sok anyukatol hallottam mar, hogy a gyerek regelizesevel gond van, de amugy meg minden szepen megy normalisan
3/3 A kérdező kommentje:
Nálunk sincs ezzel gond, hízik szépen. Csak azért aggódom, mert mindenhol azt hallani, olvasni, hogy a reggeli az egyik legfontosabb étkezés. Az oké, hogy "reggelizik" 10-11órakor, de az már inkább tízorai. Én is próbáltam már, hogy nem adok neki éjjel se inni, se enni de akkor katasztrófa volt az éjszaka és reggel ugyanúgy nem akart enni.
2010. febr. 10. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!