Penicillinérzékenység hogy derülhet ki?
Férjem, apósom, sógornőm, férjem nagybátyja, tehát apai ágon mindenki penicillin érzékeny. Ezt már ezerszer elmondtam a doktornőnek, aki közölte, hogy ez nem öröklődik, és ma felírt a 10 hónapos lányomnak Augmentin duot, ami a penicillinek közé tartozó antibiotikum. Beadtam, és remélem nem lesz semmi baja, de nem vagyok nyugodt. Ha nem öröklődik, akkor miért érzékeny a fél család!? 30 éve még születéskor megállapították férjemről, hogy érzékeny rá, most meg hiába mondtam szüléskor a kórházban, meg utána a gyerekorvosnak, senki nem foglalkozik vele. Hadd beszéljen az a hülye (aki én vagyok). Kerül, amibe kerül, szeretnék a végére járni a dolognak, csak nem tudom, hogy hol foglalkoznak ezzel.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az biztos. Tudjátok, mi anyák nem árt, ha elvégezzük az orvosi egyetemet. Bár egyetem nélkül is képzett orvosok leszünk a babáink mellett. :-)
Hát köszönöm a válaszokat, akkor talán tényleg megnyugodhatok. Megyek aludni, majd holnap azért megvizsgálom pöttyök terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!