Mi a jele annak, ha egy 7 hónapos baba feszes?
Nekem is mindhárom gyerekem nagyon feszes izomzatú volt, az egyik olyan volt mint a tied, hogy hason nem tudta lerakni a fejét, annyira feszült a nyaka.
A másiknak a nyaka jó volt, neki a törzse volt nagyon beállva. Nem mozgott külön a csípője, csak egyben az egész törzse.
EGyébként 7hós korban mikor már kezdik ezt a hintázós-rugózós-kutyázást- ezt ők maguk az izmuk lazítására csinálják- ugyhogy ez nagyon jó, ha csinája. Ebből lesz majd a kúszás-mászás. Pont ebben a hintázós mozdulatban nyilvánul meg a feszesség.
De jó, hogy csinálja, így gyakorol, és ezzel lazítja is az izmait. Nekem mindig ezt mondta a dévényes.
Semmi következménye nem volt annak, hogy feszes volt az izomzatuk, több odafigyelét igényeltek az elején, és tornáztattam őket, de aztán "beindult" a mozgásuk.
Semmi hátrányuk nem volt, vagy baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!