Elofordult veletek olyan hogy akaratotokon kivul azt gondoltatok hogy minek is kellett most ez a gyerek?
Szia.
Hát szerintem minden anyának legalább egyszer van ilyen gondolata csak van aki elismeri van aki nem!Én azt mondom mi is emberek vagyuk és nekünk is kellene azért néha pihennünk ami valjuk be egy baba mellett nem mindig lehetséges.
Igen,az első pár hétben azt gondoltam:
"kellett ez nekem?A régi életemet akarom visszakapni!"
Ráadásul énnekem valahogy az anyaság érzése is később jött,na ettől meg azt éreztem,hogy sz@r anya vagyok!Ettől meg kibuktam,hogy itt van egy egészséges,gyönyörű csöppség én meg nem lehetek ilyen önző dög,hogy az előző életemet akarom vissza kapni!
Nem akarok hazudni de olyan 4-5 hónapos korába éreztem azt,hogy ez nagyon jó dolog ez az anyaság meg,hogy nem csinálnám vissza semmi pénzért stb,pedig ő egyáltalán nem volt hasfájós,sírós,szinte csak aludt egész nap bár még most is jó az alvókája!
Most 11 hónapos de tényleg igaz az,hogy egy nő az anyasággal teljesedik ki!nem is tudja az ember,hogy eddig miért élt???Ez egy igazi feltétel nélküli szeretet és ahogy egy válaszoló írta ez egy tiszta kapcsolat!
IMÁDOOOOOM a fiamat!
Nem. :) Nagyon sokat vártunk Rá, minden pillanat ajándék.
Ne hidd hogy ezért elítélek bárkit is ha így gondolja, nagyon kimerítő tud lenni egy kisbaba, főleg ha sírós, folyton nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!