Panelban lakó Anyukák! Mit csináltok, ha a babátoknak éjjel dugul be az orra? Használjátok az orrszívó porszívót?
Figyelt kérdés
Ma hajnali 4-kor úgy be volt dugulva a kisfiam orra, hogy nem tudott szopizni, mert alig kapott rajta levegőt szegénykém. Próbáltam először orrspray-vel megoldani (bár arra is üvöltve sír, de legalább porszívóhang nincs), de nem használt, muszáj volt kiszívnom, mégsem hagyhattam úgy, hogy reggelig ne lélegezz fiam, mert felébred a szomszéd. Szóval volt kb. 2-3 percnyi hangos sírás és porszívózás.
Az alattunk lakó hölgy szóvá tette. Elnézést kértem, elmondtam, hogy mi történt, de nem volt túl megértő.
Ti mit csináltok ilyenkor? Igaza volt? Van valami más praktika hogy ne kelljen hamgoskodni?
2015. febr. 2. 12:48
21/21 mi a fene válasza:
Mi kézzel nyomkodósat használtunk, annak nem volt hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!