Panelban lakó Anyukák! Mit csináltok, ha a babátoknak éjjel dugul be az orra? Használjátok az orrszívó porszívót?
Ma hajnali 4-kor úgy be volt dugulva a kisfiam orra, hogy nem tudott szopizni, mert alig kapott rajta levegőt szegénykém. Próbáltam először orrspray-vel megoldani (bár arra is üvöltve sír, de legalább porszívóhang nincs), de nem használt, muszáj volt kiszívnom, mégsem hagyhattam úgy, hogy reggelig ne lélegezz fiam, mert felébred a szomszéd. Szóval volt kb. 2-3 percnyi hangos sírás és porszívózás.
Az alattunk lakó hölgy szóvá tette. Elnézést kértem, elmondtam, hogy mi történt, de nem volt túl megértő.
Ti mit csináltok ilyenkor? Igaza volt? Van valami más praktika hogy ne kelljen hamgoskodni?
Igen, én használtam.
Rádobtam a takarót , h ne legyen olyan hangos.
Ha nem szívod ki, akkor azért nem tud aludni és nyűgös, meg rámegy a fülére, begyullad. Ki kell szívni és kész.
Nekünk nem tették szóvá, a szomszéd idős néni egyszer jegyezte meg, mosolyogva, h jajj de sírt szegény gyerek éjjel.
Mondjuk OK, meg lehet érteni, h zavarja a szomszédot, de neki is meg kell(ene) értenie, h ki kell szívni a nózit. Ha éjjel 3-kor gyerek sírásra és porszívózásra ébrednék, lehet én is szidnám a szomszédot. :D De nem tenném szóvá, tudnám, h van ilyen.
természetesen kiszívtam neki éjjel is,ha kellett
sajnálom a szomszédot,de a gyerekem fontosabb
én is elviselem ha zajol
mondjuk nem sűrűn kellett éjszaka szívni,de azért nem szólt soha
azért viszont igen,hogy ha gyorsan mászott a fiam,akkor kicsit dübögött,lehallatszott
mondtam neki,hogy sajnos nem tudom lekötözni a gyereket,hogy ne másszon,és nem is akarom.raktunk le pedig szivacs puzzlet,de mégis dübögött
nyilván akinek nincs gyereke nehezebben érti meg ezeket,vagy ha felnőtt gyereke van,elfelejti
17-es, te mekkora egy bunkó lehetsz ...
Kívánom, hogy legyen pár éjszakád, amikor nem kapsz levegőt a náthától, és lehetőleg még házibulizzanak is feletted!
(Amúgy megnyugtatlak, pont ilyen féreg lakik fölöttünk is és pontosan az éjszakai bulizásért hívtam rá a rendőrséget. El is hallgattak, majd te is el fogsz, köcsög :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!