Pár hónapos babára milyen cípőt adtok amit nem rúg le?
Otthon csak zokni vagy harisnya volt rajta, de ritkán adtam rá ilyen nadrágot piciként.
Ha mentünk valahova, akkor meg vagy a lábfejes overál, vagy kocsicipő volt neki (kinézetre normál cipőnek tűnt), vagy szintén zokni (melegben).
Bentre simán csak zokni, kintre vastag harisnya+bélelt csizma overál anyagból, a bokarészénél van gumis szűkítés.
4hónapos
Akkor nem csak nekem van iyen kis zoknivadász gyerekem. :) Próbálom megtalálni a középutat hogy ne is legyen szoros, de ne is rúgja le magáról.
Kedves 3-as, én még sosem láttam ilyen picinek csizmát. :) Alá megy az overál alá, ha kiviszed?
a fiam harisnyát használ, azon megmarad a zokni. Ha hideg van, mehet rá másik nadrág.
De volt már, hogy gond nélkül hozzávarrtam a zoknit a nadrághoz. Bejött :)
3as vagyok
Kocsicipő azt hiszem a hivatalos neve, de magasszárú, térdig ér.Hordozókendőzünk, oda nem ajánlottak a lábfejes nadrágok, így az overál sem, kantáros 'sínadrágjaink' vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!