Hány hónapos babára tippeltek?
6400 gramm 67cm.
Kúszik, támasztva vagy kapaszkodva ül/felhúzza magát. Forog hasról-hátra és vissza is. Hallgat a nevére.
:-) 6 hós, szinte mindenki eltalálta!:-)
Csak azért, mert idősebbektől, mindig megkapom, hogy még mindig nem tud mászni!!
Szerintem, még nem is KELL tudnia..
Utolsó! Hű, de hatalmas babód van:-) kenguruban, hekem ez a majdnem 6,5kg is rengeteg:-)) bár, mondjuk az enyém kisebb súllyal született, a Tied tuti nagyobbal:-)! 3040grammal született:-)
Ne torodj senkivel. Ez a mikor mit csinal kb. Masfel eves korara abszolut erdektelen lesz. A mi lanyunk 9 honaposan kezdett maszni, de mindenki azon stresszelt a csaladban, hogy nem tud majd maszni, hiaba fejlodesneurologus a ferjem (nem tudom, azt gondoltak, ha baj lenne, nem latna???), hiaba mondott tudatosan, adekvatan szavakat 8 honaposan, hiaba fogott ugy a vedoneni meg a gyerekorvos szerintmint egy ovis 10 honaposan, mindenkit csak a mozgas erdekelt...
O hat honaposan egyebkent 9 kilo volt es 75 cm... szoval meg az is kepben volt, hogy tul sokat eszik. Most ket evesen tul vekony. :-):-):-) Ez persze nem a kozeli, inkabb a tavolabbi csalad, tavolabbi baratok, igy sajnos nem izgat. :-)
Én babám 3050grammal született, pontosan 4hósan volt 6400gramm és fél évesen pedig kerek 7kg volt.
6hósan éppen csak hasra fordult hanyattfekvésből- mást nemigen. :)
Ma már két éves múlt, és ahhoz képest, hogy nagyon kis lusti volt 15hós koráig kb, ekkor kezdett el járni, utána bőven behozta a lemaradást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!