Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan adjam be a Nurofent a...

Hogyan adjam be a Nurofent a baának ha tiltakozik ellene?

Figyelt kérdés
13 hónapos. Meg van fázva, lázas a foga is jön. A dokinő mondta hogy Nurofent 3 napig adjam neki. De hát egyszerűen nem akarja bevenni a baba. Sír , a fele félre megy, kiköpi, félrenyeli. van valami ötlet hogy hogy adjam neki?
2010. febr. 9. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:

kanállal,

esetleg ültesd az etetőszékbe, kapcsold fel a villanyt, v mutass neki vmit, h felemelje a fejét, és gyorsan nyomd a szájába.

ha végképp sehogy, akkor a cumijára tegyél apránként és arról leszopogatja.

2010. febr. 9. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Vannak babák akikbe nem lehet a gyógyszert beletuszkolni, de muszáj ugye. Most biztos kapom majd a lepontozást, nem érdekel egyáltalán. Régen is úgy csinálták hogy beleteszed a szájába és befogod az orrát. így kénytelen lenyelni, le is nyeli egy pillanat alatt, nem folyik ki, nem köpködi mert reflexből lenyeli.
2010. febr. 9. 13:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! kanállal már próbáltam, nem jött be.
2010. febr. 9. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a második is írta. nekem a dokim ezt ajánlotta, ő azt mondta, ez nem kívánságműsor, kell és kész. :)
2010. febr. 9. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Germicid C kúpod nincs otthon? Tudom, hogy nagyobb gyereknek nem szokták adni, de én még a két és fél éves lányomnak is szoktam néha, mert az leviszi a lázát, a Nurofen meg vagy igen, vagy nem...

Szóval azt popóba kell, szerintem könnyebb, mint a szirupot...

Hajrá és gyógyuljatok!

2010. febr. 9. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :).
2010. febr. 9. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fecskendő jött be. Egy próbát megér.
2010. febr. 9. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nurofenből van kúp is, ugyanaz a hatóanyaga, mint a szuszpenziónak. Vegyél a gyógyszertárban és add azt, legalább nem kell annyit hadakozni, mert kész borzalom....
2010. febr. 9. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát igen,sajna le kell nyelni,akárhogy is,mert ez az ő érdeke,csak ezt még nem tudja.

Nem próbáltad neki,úgy,hogy közben te is "eszed"?

Nálunk legalábbis az jött be,mert a lányom is utálja,hogy közben picit én is megnyalom,és nagyon cuppogok neki,meg:Nyami,nyami,de finom.Így már nevetni szokott közben,és utánoz,tehát megeszi.Nálunk ez jött be,és nincs vele gond.

2010. febr. 9. 14:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom szt a szinkron evést :).
2010. febr. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!