7 hónapos babát betakarni?
Őszintén? Csak szeretném, ha komfortosan érezné magát a kiságyában amiben nincs semmi csak ő. Illetve, hogy ne fázzon. 38. hétre született 4050 gr, 58 cm. Viszont az első héten 3 nap alatt 13szor riasztott a figyelő, így "befeküdtünk" a Heim Pálba pár napra. Valóban kimaradnak légzései, de nincs gond, életkori sajátosság...
Adtam rá egy bodit, arra egy rugit, s a hálózsák, egyszer sem ébredt fel. Köszi csajok!
Kisfiam 6 hónapos, születése óta betakarom éjszaka, mert a hálózsákot nem tűri meg magán.
Egy szobában alszunk, én eléggé éber alvó vagyok, szóval már arra is felébredek, ha átfordítja a fejét egyik irányból a másikba.
Most már éjszaka is sokat fészkelődik, mindig lerúgja magáról és maga alá gyűri a takarót; szóval nekünk 3 is be van készítve estére. :-) Légzésfigyelőnk nekünk is van.
Szerintem nyugodtan betakarhatod, ilyenkor már ügyesen leveszik az arcukról. És légzésfigyelőd is van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!