Hogy néz ki 2 hònapos babád egy napja?
Ha tápszeres mennyit eszik ès milyen gyakran?
mennyit alszik napközben?
mikor fûrdik ès fekszik?
hânyszor kel éjjel?
2 hónaposan a kislányom napi 4x evett 180-200 mili tápszert. Reggel 8körül kelt, evett, majd másfél óra ébrenlét után aludt 1.5 órát, utána megint evés, másfél óra ébrenlét majd aludt 4-5 órát egyhuzamban. Így délután fél5 körül kelt, evett, fél6-6kor fürdés és kb fél7kor ment aludni. Azért ilyen korán mert nem akartam lerakni még nagyalvás előtt mégegyszer aludni.
Átalussza az éjszakát már 3 hetes kora óta.
MOst 3 hónapos, most is kb így néz ki a napunk csak 240mili körül eszik és a délutáni alvása most már rövidebb, viszont ugyan így megy este aludni.
2-es vagyok
A kisfiamat is leírom, ő most már 2 éves, de soha nem felejtem el hogy mennyit kínlódtam vele...
2 hónaposan 2 óránként evett éjjel-nappal, reggel 5-6 körül kelt, 8körül aludt vissza, 1-1.5 órákat aludt alvásonként, 2-3 óránként aludt, a köztes időkben sokat sírt, állandóan kézben kellett tartani vagy valahogy szórakoztatni. Délelőtt aludt 2x, délután 1x, 3-4 után már nem tudtam lerakni így legkésőbb 6kor már fürdött és fél7kor már aludt is. 10ig aludt egyhuzamban, onnantól pedig 2-3 óránként kelt enni, ja és nem aludt vissza hanem volt hogy 2 órát sétálgattam vele éjszaka.
Ég és föld a két gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!