ógy tudom 1 évig fogkrém nélkül kell fogat mosni. Sárgul a babám foga. Ez természetes?
8 hós, napi egyszer esténként mosom gumisörtés babafogkefével neki.
tápszeres baba.meg persze hozzátáplált.
*úgy
felülről lefelé sárgul
Vegyél neki lenyelhető bébifogkrémet pl.: Elmex, Nenedent, Dededent, stb. Ezeket az első fogakra is használhatod fogkefével.
Amikor van türelme és hagyja, akkor dörzsölgesd át neki ezzel, hogy letisztuljon. De minden nap jó, ha odaadod neki a fogkrémeset, tuti rágcsálni fogja.
köszi, akkor veszek valamilyet
(rágcsálni valahogy nem rágcsál csak rágókét, meg vezetéket..de szóval hogy egy hosszabb dolog egik vége kézben, mésikvége szájban, olyan nincs..remélem nem baj..)
Akkor vegyél ehhez hasonló fogkefét! Ezt jól meg tudja fogni és nem is nagyon tudja annyira hátratolni, hogy megsérüljön.
Esetleg vidd magaddal, amikor te fogat mosol és "nagyon örülj", mert a fogmosás milyen jó... :) Plüssállatok fogát is megmoshatod.
Én szerintem érdemes lenne rájönni mitől sárgul,mert nem kéne szerintem.Lányomnak a tea fogja be,de feketére,pedig gyümi teát kap néha és azt is ízesítés nélkül. 2 éves.
De szerintem is a lenyelhető krém + az a fogkefe,amit linkeltek.A gumi nem tisztít semmit,az csak szoktató neki.
szóval hogy a gumis nem is tisztít?...
éttérek szőrösre, már fent 4 lent 2 foga van
meg nenedentre meg chiccora :)
köszi!
tápszert eszik csak ami állandó, cumival nem altatom a szájában
a többi normál kaja, már amit lehet 8 hósan
1 évesen a kisfiamnak is besárgultak a fogai, mindjárt levert a víz hogy talán a teától így azonnal megszűnt a cukros tea itthon, átszoktattam a vízre. Aztán kiderült hogy csak nagyon jóóó alaposan megkellett neki mosnom. Az elejétől kezdve sörtés fogkeféje van a fiamnak és Gabi fogkrémet kap rá.
Mindig csak kutyafuttában tudtam megmosni a fogát mert nem hagyta, így lerakódhatott a lepedék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!