Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdeti valaki a bébijét baba...

Fürdeti valaki a bébijét baba lanolinos hab/illetve tusfűrdővel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mi sosem használtunk nálla gyogyszertárit, eleinte a nivea fürdetőt használtuk, de kb egy éves kora ota gabit használunk - a gabi sem drága és nagyon sokáig elég egy flakonnal.
2010. febr. 16. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
A gyógyszertárit úgy használtad,hogy fürdés elött száraz börre kented és utána tetted a vizbe a babát? Ha igen,de mégis igy kiszáradt a böre,akkor rossz belegondolni,hogy milyen lesz a Baba tusfürdö hatása?!
2010. febr. 16. 21:50
 13/21 A kérdező kommentje:
de könyörgöm!!!Akkor mondjon már valaki egy jó fürdetőt...mindenki esküszik a gyógyszertárira...nem vegyszerezni akarom a gyerekem...de ha egyszer nem jött be..
2010. febr. 16. 21:59
 14/21 anonim ***** válasza:
én johnson bébi fürdetőt használok 11 hós lányomnál,fürdés után pedig ugyanilyen johnson babaolaj.amikor megszületett,én is gyógyszertárit használtam,és kirepedezett szegénynek.a johnson nekünk bevált.
2010. febr. 16. 22:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Kb 12 hós korától fürdetem a lányom a lanolinos tusfürdővel, semmi gondunk nem volt vele. Az összetevői pont ugyanazok, mint a baba szappannak. Azt pedig nem kevesen használták/használják.
2010. febr. 16. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Előző vok:

És eper illatú baba sampont. Isteni!!!

2010. febr. 16. 22:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez a gondunk nekünk is!Hétfőn voltam bőrdokinál vele, a köv. kencéket javasolta: fürdetni linola fett fürdetőolaj (vagy a vízbe teszed, vagy rákened a babóra fürdés előtt), arcocskájára physiogél krém (drága viszonylag, de nagyon kevés kell belőle), illetve testápolónak írt valami kevert krémet, most megyünk érte.

Mi csak gyógyszertári kencéket használtunk, mégis úgy kiszáradt a bőre, hogy néha vérzett!!!

Most a fenti kencéket használjuk, és sokat javítottak a helyzeten.

2010. febr. 17. 07:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Elfelejtettem írni, hogy a doki szerint (aki csecsemő és gyermekgyógyász is), ezek a Gabi, Johnsons és társai borzasztó károsak egy érzékeny bőrű babának.Amit ajánlott még: párologtatás, és ne legyen több 21-22 foknál.Ja, meg a mosódióval való mosás.Nem létezik bababarát mosószer és öblítő :-(((((Vagyonokat költöttem rájuk.
2010. febr. 17. 08:11
 19/21 anonim ***** válasza:

19.51-es vok,

ha ennyire kiszárad a bőre, tudom ajánlani az olívaolajat. Csak a legjobb minőségűt (hidegen sajtolt, extra szűz), rá is kenheted a bőrére vagy pár cseppet a fürdővízbe teszel, és a gyógyszertárit meg minden fürdetőt csak úgy használj, hogy a vízbe jól elkened. Közvetlen a babára ne tegyél semmit.

2010. febr. 17. 12:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Az az anyuka vagyok, aki a babája születésétől használja a Baba habfürdőt. Nálunk a kórházban Johnson´s fürdetőt használtak fürdetéskor, azzal sem volt semmi gond (1 hétig ezt használtuk az újszülött osztályon), itthon pedig tényleg a legelejétől a lanolinos Baba van használatban. A mai napig nem volt semmi kiütés, semmi bőrpír. Lehet a gyógyszertáriban is olyan összetevő, amit a Te babád bőre nem igazán visel jól. Az is tartalmaz vegyszert, csak illatszermentes. Általában az illatanyagok és a színezékek okoznak bőrproblémát. Nyugodtan próbáld ki a Babát vagy más fürdetőt. Ha nem javulna, vidd el a babádat bőrorvoshoz.

Kipróbálhatod az olivaolajat is. Én úgy tudom az aloe vera is jó érzékeny bőrre, de ennek inkább nézz utána. :)

2010. febr. 18. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!