Fürdeti valaki a bébijét baba lanolinos hab/illetve tusfűrdővel?
Előző vok:
És eper illatú baba sampont. Isteni!!!
Ez a gondunk nekünk is!Hétfőn voltam bőrdokinál vele, a köv. kencéket javasolta: fürdetni linola fett fürdetőolaj (vagy a vízbe teszed, vagy rákened a babóra fürdés előtt), arcocskájára physiogél krém (drága viszonylag, de nagyon kevés kell belőle), illetve testápolónak írt valami kevert krémet, most megyünk érte.
Mi csak gyógyszertári kencéket használtunk, mégis úgy kiszáradt a bőre, hogy néha vérzett!!!
Most a fenti kencéket használjuk, és sokat javítottak a helyzeten.
19.51-es vok,
ha ennyire kiszárad a bőre, tudom ajánlani az olívaolajat. Csak a legjobb minőségűt (hidegen sajtolt, extra szűz), rá is kenheted a bőrére vagy pár cseppet a fürdővízbe teszel, és a gyógyszertárit meg minden fürdetőt csak úgy használj, hogy a vízbe jól elkened. Közvetlen a babára ne tegyél semmit.
Az az anyuka vagyok, aki a babája születésétől használja a Baba habfürdőt. Nálunk a kórházban Johnson´s fürdetőt használtak fürdetéskor, azzal sem volt semmi gond (1 hétig ezt használtuk az újszülött osztályon), itthon pedig tényleg a legelejétől a lanolinos Baba van használatban. A mai napig nem volt semmi kiütés, semmi bőrpír. Lehet a gyógyszertáriban is olyan összetevő, amit a Te babád bőre nem igazán visel jól. Az is tartalmaz vegyszert, csak illatszermentes. Általában az illatanyagok és a színezékek okoznak bőrproblémát. Nyugodtan próbáld ki a Babát vagy más fürdetőt. Ha nem javulna, vidd el a babádat bőrorvoshoz.
Kipróbálhatod az olivaolajat is. Én úgy tudom az aloe vera is jó érzékeny bőrre, de ennek inkább nézz utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!