Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csütörtökön lesz a bébim...

Csütörtökön lesz a bébim 3hónapos, elég ha hétfőn viszem csak le a kötelező oltásra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bőven...semmi baja nem lesz,ha késik pár napot!
2010. febr. 8. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém szombaton töltötte, és szerdán kapta a szurit. Ennyi késés bőven belefér.
2010. febr. 8. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gond, az a fontos, hogy betöltse a megfelelő hónapot. Ha véletlenül megbetegszik a baba vagy valami miatt nem tudod vinni vagy ünnepek jönnek közbe, az se baj, ha 1-2 hetet csúszik. Ennyire nincs megkötve az oltás ideje.
2010. febr. 8. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam szerdán lesz 3 hónapos és a védőnő azt mondta (mindig keddenként van a tanácsadás)hogy véletlenül se menjünk előbb inkább a rá következő két kedden.Tehát nyugodtan viheted hétfőn.

Csak halkan kérdezek rá hogy fiad van vagy lányod?Esetleg hol szültél?

Bocsi csak azért mert hirtelen azt gondolom nem e mi voltunk egy szobában.Ne kérdezd honnan veszem csak így rám tört nem e te voltál a szobatársam.

2010. febr. 8. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Lányom van, és a Máv-kórházban szültem november 11-én:)
2010. febr. 8. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk oltásra mindig a doki ad időpontot. Előbb nem viheted, pár nap késés nem számít szerintem.
2010. febr. 8. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vok.

Akkor nem te voltál a szoba társam,de azért köszi hogy megírtad.Én a Dél-Pestiben szültem.Eredetileg én is arra a napra voltam kiírva mint amikor te szültél,de végül 17.-én anyukája szülinapján gondolta meg a kisdrágám hogy világra akar jönni.

2010. febr. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!