Kövér a kisfiam?
Figyelt kérdés
Jövőjének lesz 8hos. 9,5kg kövérnek számít. 74cm. 3200grammal született
.
2015. jan. 25. 19:20
11/13 anonim válasza:
Kedves 10-es. Ha szerinted sok, hát sok. Nem hiszem, hogy az én fiam súlya lenne a téma, én sem véleményezem a te lányod soványságát. Ameddig a gyerekorvosom és mindenki aki ismeri a fiamat azt mondja nem kövér, addig egy idegen látatlanban mondott véleménye engem nem érdekel. Javaslom maradj a kérdésnél. Köszönöm. 3. vagyok
12/13 anonim válasza:
Mégis érdekel,ha reagálsz rá. Nem bántásnak mondtam egyébként...Én lányom is sokáig nagyon dundi volt,3 évesen meg már kijönnek az alkatbeli különbségek köztük,ezért van annyi vékony,normál meg husi gyerek.
13/13 anonim válasza:
Igazad van. Annyiban érdekel, hogy bosszant, amikor látatlanban minősítik a gyerekemet. A te lányod súlya és magassága alapján nekem például egy kifejezetten vézna kislány van a szemem előtt, de nem állítom, hogy az, mert nem láttam soha. A fiam nyilván nagy, de nem kövér (inkább, mint kis nyeszlett legyen, akit elsőként vernek el az iskolában). Küldhetnék képet róla, de annyira azért már valóban nem érdekel a véleményed. Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!