Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kövér a kisfiam?

Kövér a kisfiam?

Figyelt kérdés

Jövőjének lesz 8hos. 9,5kg kövérnek számít. 74cm. 3200grammal született

.

2015. jan. 25. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es. Ha szerinted sok, hát sok. Nem hiszem, hogy az én fiam súlya lenne a téma, én sem véleményezem a te lányod soványságát. Ameddig a gyerekorvosom és mindenki aki ismeri a fiamat azt mondja nem kövér, addig egy idegen látatlanban mondott véleménye engem nem érdekel. Javaslom maradj a kérdésnél. Köszönöm. 3. vagyok
2015. jan. 26. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Mégis érdekel,ha reagálsz rá. Nem bántásnak mondtam egyébként...Én lányom is sokáig nagyon dundi volt,3 évesen meg már kijönnek az alkatbeli különbségek köztük,ezért van annyi vékony,normál meg husi gyerek.
2015. jan. 27. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazad van. Annyiban érdekel, hogy bosszant, amikor látatlanban minősítik a gyerekemet. A te lányod súlya és magassága alapján nekem például egy kifejezetten vézna kislány van a szemem előtt, de nem állítom, hogy az, mert nem láttam soha. A fiam nyilván nagy, de nem kövér (inkább, mint kis nyeszlett legyen, akit elsőként vernek el az iskolában). Küldhetnék képet róla, de annyira azért már valóban nem érdekel a véleményed. Szép napot.
2015. jan. 27. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!