Hogyan szoktassam 3 hónapos kisfiamat egész éjszakán át tartó alvásra?
pálinkás kenyérrel. még a kenyér sem muszáj...
3 hónapos???? Mit vársz? persze hogy fel kel enni. Még jó sokáig. Ha mázlid van 1 éves korára ha korán fekszik 8-tól alszik hajnal 5-ig. Ha később fekszik, 10-től alszik 7-ig.
ez a normális. Ha te nem bírsz visszaaludni, szedjél sedatif pc-t, nekem segített. sedacur forte is jó, de szopi mellett azt hiszem nem ajánlott. Kérdezd meg a patikusokat.
sehogy, nekem 16 hónaposan alszik 9-től fél 6-ig, akkor eszik, és még alszik 7-ig
de ez már óriási eredmény, mert 11 és fél hónapos koráig az éjszaka közepén kelt (kezdetben 2-kor, 3-kor, majd sokáig 4-kor)
a sedatif pc szerintem is jó
Szia!
Sokaknak nem tetszik ez a megoldás, de leírom én hogy csináltam. A gyerekorvos javaslatára 3 hónaposan bevezettem a 4 órás napirendet. Előtte 3 órás volt és éjjel felkelt egyszer 3-4 körül enni a kislányom.
Azóta (kb 3 nap volt az átállás) átalussza az éjszakákat, lassan 1 hónapja. Este 1/2 9 körül kap enni utoljára, kb 9-kor büfi, mese, alvás és hajnali 6-ig alszik. Akkor kap cicit, be az ágyba és alszik még olyan reggel 8-9-ig. Nappal 5-ször eszik, jól lakik és átalussza az éjszakát.
Az átállásnál felkelt 4-5 körül, de az orvos tanácsára vizet adtam neki, aztán visszatettem aludni (persze sírt egy kicsit, de éhes nem volt, mert napközben megette azt az adagot ami kell neki) és tényleg olyan 3 nap múlva már nem is kelt fel csak 6-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!