Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Végbélkúpot hogyan kell...

Végbélkúpot hogyan kell felhelyezni?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, lányom most már tényleg fogzik; napi 4 kaki, nyálzás, rágás, piros popó, nyűgi, éjjel 3x ébredt, 8 hós lesz.

Soha nem volt még szerencsém végbélkúphoz, még nem is láttam ilyet kibontva. Be kell valamivel kennem (pl. popsikrém?), mielőtt felhelyezem? Meddig kell felnyomni? Nem fog neki fájni? Egészet adjak neki, ha arra kerül a sor?

Lehet, hogy nevetségesnek tűnik a kérdésem, de kérlek, válaszoljatok!!!

Köszi

2010. febr. 8. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy csinálom, hogy egy kicsit meleg víz alá tartom, hogy olvadjon egy kicsit, így könnyebben felcsúszik.aztán benyomom neki és pár percig összefogom a popsiját nehogy kinyomja.
2010. febr. 8. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
simán kiveszed a csomagolásából, 1 egészet adhatsz neki (3hós kortól egészet kell adni), kibontod a pelenkáját, a hátára fekteted, felemeled a két lábát a bokájánál fogva és a fenekébe nyomod a kúpot, kb.1 cm-t bemehet az ujjad is és onnan már megy magától, összeszorítod a fenekét pár másodpercig és kész is!!
2010. febr. 8. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi sem krémezzük stb. Csak "cupp". Fél percig fenékösszeszorítás és kész is.
2010. febr. 8. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én belemártom a popókenőcsbe vagy bekenegetem vele és úgy zsupp a fenekébe aztán összeszorítom a popoját, hogy nehogy kilője.
2010. febr. 8. 12:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, anyucik :)
2010. febr. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!