Hogyan kell felhelyezni egy végbélkúpot egy kisgyereknek?
Először is beszélj hozzá és nyugtasd meg:)De folyamatosan mond,adj a kezébe valamit,amivel el lehet.Aztán fogd össze a lábaid,dugd be finoman és a popsipofákat szorítsd össze mert ki fogja nyomni.Tudom nehéz,de muszáj beadni valahogy.Amit még tudok javasolni az a vazelin,könnyebben be fog csúszni:)
Sok sikert,majd írd meg,h sikerült:)
Ada és Abi:)
Meg kel nyugtatni, mintha tisztába tennéd, hátára fektetve simogatod, felemeled a két lábacskáját és egy gyors, határozott mozdulattal becsusszantod a kúpot...
Amikor egy kicsit nyomsz a kúpon, akkor önkéntelenül engedni fogja!
Végülis a lázát is a popsijában kell megmérned, azt hagyja???
========
Bármit csinálsz a babával, mindig határozottan, lassú mozdulatokkal, megnyugtatóan kell csinálnod!
A bizonytalanságot egyből megérzik és ettől kezdenek el sírni.
Mindig beszélj hozzá (én mindig mondtam neki, mit csinálok éppen, miért van rá szükség, stb.).
húúú, én is megszenvedtem az első kúppal! De áthívtam anyukámat és megmutatta.
Melegítsd fel a kezeddel a kúpot, hogy ne legyel olyan kemény és gyorsabban olvadjon majd fel.
Told fel a lábát mint ha csak bekennéd a popiját, úgy, hofy kicsit szét tegye a lábát, hogy hozzá férjél.
Kend be jó vastagon- én a hegyére szoktam nyomni bepantent, az jól csúszik- és határozott mozdulattal nyomd fel úgy, hogy kicsit az ujjad végét is bedugod :S
Tudom szörnyen hangzik, de így kell...
aztán szoríts össze a popót, én 2-3 percig is tartom, tutira kell menni :) de aközben már jót játszunk :)
ügyes vagy, meg tudod csinálni! 3 hós korában meg jöhet a szirup!
szerintem fektesd hátra, emeld fel a lábát és mond meg neki miért kell ezt. mond, hogy kap valami jutalmat ha tűri (nekem mindig beválik).
amúgy meg a kérdésed nem hangzik bután. mindenkivel megesik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!