Így mennyi esély van arra, hogy a barátom kapja a pici felügyeleti jogát?
Én 19 éves vagyok, a barátom 22.
A kislányunk 8 hónapos. A napokban váltunk külön, viszont közölte, hogy a kislányunkért küzdeni fog, nem hagyja, hogy olyan emberek között nőjön fel, mint a családom, vagy az új barátom (az a mániája, hogy egy férfi miatt hagytam el).
A helyzet az, hogy Ő még egyetemista, de mellette dolgozik, nemrég örökölt egy lakást.
Nekem viszont semmim nincs "önerőből", viszont a családom tehetős, szóval az anyagi dolgok sosem jelentettek problémát. De én sosem dolgoztam, semmilyen bevételem nincsen.
A szüleim és mindenki más azt mondja, hogy semmi esélye, de én félek.
Mert majd valószínű, hogy 2 hetente egy ilyen útnak kiteszek egy 1 évesnél fiatalabb babát...
Nem bosszúból megyünk.
A mostani párommal elég bonyolult volt mindig is a kapcsolatunk, nem a kapcsolatom alatt ismerkedtünk meg.
Kétlem, hogy egy olyan embernek ítélnék a felügyeleti jogot, aki egyetemre jár és még amellett dolgozik, a keresetéből pedig már ezer forint marad a hónap végére.
Igen, 100%, hogy Neki fogják ítélni, amikor én, a párom és a családom bármit megadhatunk a kislányomnak, a legjobb körülmények között fog felnőni.
Az apjának még ügyvédre sem telik.
Igen, biztosan a GYES-ből élek ilyen színvonalon...
Kit érdekel, miből élsz?
Minek vállaltál 19 évesen egy gyereket, egy olyan férfitól, akit nem szerettél, és kapcsolatot tartottál közben a mostanival?
Senki nem azt írta, hogy neki ítélik, hanem azt, hogy nem viheted külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!