Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem fogyk a szopi...

Miért nem fogyk a szopi alatt, amikor nem "zabálok"?

Figyelt kérdés
A terheség alatt híztam 30kilót. Mielőtt jönne az, hogy magam tehetek róla, mert tohonya vagyok: végig feküdtem a terhesség legelejétől és mindent kihánytam csak a kakóscsigát és a fehérkenyeret nem, ezért kizárólag szénhidráton éltem jóformán. Ez+a mozgáshiány okozta. Most a szopi alatt sem fogyok. Vmicske ment le 4 hó alatt, de nem számottevő. Anyagcsere betegségem sincs. Miért lehet ez? Mit tehetnék?
2008. aug. 21. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Sokat eszel ilyen egyszerű ,Ne haragudj de magad tehetsz róla ha állandóan finomitott szénhidrátot eszel jó hogy meghízol.Mindenki ezt mondja én nem is eszem sokat mégis hizom,számold ki hány kalóriát eszel és ez ne legyen több 2000nél /mindent tessék beleszámolni üditő kávé /
2008. aug. 21. 07:33
 2/7 A kérdező kommentje:
A terhesség alatt azt ettem, ami bennem maradt. Vagy ki az, aki direkt evett volna olyan dolgokat,amit ez előző napokban már kihányt maradéktalanul? Én kihánytam a levestől kezdve a krumplifőzelékig, aztán át a kefírig mindent, még a csokit is és a saláta-gyümi se kerülhetett szóba. Könnyen mondja az, hogy gyenge vagyok vagy én tehetek róla olyan, akivel nem történt ilyen és nem a wc fölé térdepelve töltött egy nap több órát. Ki kellett tapasztaljam, hogy mi az, ami bennem marad és gyorsan felszívja a savam,hogy jól legyünk.
2008. aug. 21. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 kilót szedtem fel.Még 8 van rajtam és 3 hónapja szültem.Először is,ne törödj az olyan taplókkal,akik csak bepofázni tudnak,de nem voltak még olyan helyzetben,h a meleg levegőtől is híztak.Én is így jártam.Előtte 13 éves korom óta nem változott számottevően a súlyom,most meg úgy,h az első trimeszterben mandarinon és háztartási kekszen éltem,de abból is voltak napok,amikor 3-4 darabot tudtam csak megenni egy clementin mandarinnal.Egyszerűen bmit ehettem,minden meglátszott rajtam.Azt sem lehet mondani,h mozgás szegényen éltem,mert még a 38. héten is dolgoztam és ingáztam Bp és Dunakeszi közötta 21. héten még hegyetmásztam,és nap mint nap legalább 1,5-2 órát sétáltam.Persze mire jött a gyümölcsszezon megszültem,és akkor meg azért nem ehettem mindent,mert a lányomnak még a paradicsomtól is fájt a hasa.Így az első 2 hónap alatt csak almát,paprikát,barackot illetve a vége felé 1-2 szem paradicsomot ehettem zöldségből,holott salátamániás vagyok.Most sem ehetek mindent,mert pl egy paradicsomsaláta alapos hasfájásba kerül.

Tervezett diétát ne csinálj,mert a tejed lesz oda.Reggelenete fogyassz inkább csak szénhidrátot,a tésztás ételek kéthetente egyszer kerüljenek max elő.Estefelé inkább csak nyers gyümölcs,zöldség.Naponta legalább egy 2-2,5 órás sétát tartsatok,és azt tényleg sétáld végig.Elkezdhetsz tornázni is,ha nem császárral szültél.A másik fele meg a türelem.Vannak olyan nők,akik szopi alatt egy grammot nem tudnak fogyni,és mikor vége van a szopinak utána pikk-pakk lemennek a kilók.Muszáj rendesen enned,mert ha nem teszed tejedbe kerülhet.A fogyókúra majd ráér utána.Én is rühellek bálna lenni,és hiányoznak a régi ruháim,meg utálom,h összeragad a combom,de ez van most,a gyerek az első.

2008. aug. 21. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg, és azzal tőrődj csak, hogy jól legyetek mindketten:-) Legyen elég tejcsid, ehhez viszont enni, és inni kell. Nem mindenki fogy, sőt, nekem csak olyan ismerősöm van, aki hízhott szoptatás alatt, van aki többet is, mint terhesség alatt. A szoptatás igénybe veszi a szervezetet, kell a tápanyag. Majd lemegy a plusz kiló is, hidd el, csak ne görcsölj rajta. Majd elindul a pici, rohanhatsz utána, elmegy bölcsibe, oviba, akkor lesz időd mozogni rendesen.

Próbálj rendszert tartani az életedben, többször egyél keveset, igyál sokat, ha módodban áll mozogj. Legkésőbb ha visszamész dolgozni, lemegy.

Most meg az a fontos, hogy jól legyetek!! :-)

2008. aug. 21. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is 30 kilót híztam, a 158 centimhez. Most már csak 3 kiló van rajtam, fél éve szoptatok. Semmit nem tettem, a szervezetem magától vissza akart állni. Lelkileg kell elsősorban rendbejönni és akkor lemegy. Fogyókúrával hosszútávon nem lehet fogyni. Életmódváltás kell. Fehérliszt, fehércukor, álltai dolgok nem túl jók, de ezeket sem lehet egyik napról a másikra megvonni. Előszőr magaddal kell foglalkoznod, ha egyedül nem megy, kérj segítséget!
2008. aug. 21. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
állati...bocs
2008. aug. 21. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, ugy látom, hasonlo cipoben járunk..En kb 25 kg-t hiztam, ugy, hogy a 7. hónapig dolgoztam, és talpon voltam egész nap. Szoptatok, es szerintem egy dekát sem fogytam. Most megprobalom rendszerezni a napomat, a szoptatás után meg jon a fogyi..Sokan mondjak ismeroseim kozul is, hogy a szoptatás alatt csak ugy potyogtak a kilók. Szerintem ez alkati kérdés is.Sok sikert!
2008. aug. 21. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!