Mi lehet az oka, ha a baba nem gagyog?
8-as vagyok. Nem volt semmi tünet, talán csak annyi,hogy nehezebben lehetett etetetni és mindig a minimumokat hízta csak meg.
Olyan 9 hónapos korától volt több tünet, de szemkontaktust mindig tartott, mindig vigyorgós jókedvű baba volt. De a kukucs játékot nem értette, később kezdett tapsolni, integetni és mutatni, de nem kórosan. (10-11 hónaposan). Viszont azt tünetként értékelték később, hogy eleinte csak a középső ujjával mutogatott, a mutató ujjával csak 13 hónapos kora után tudott mutatni. Később nem követte a mutatás irányát ha én mutattam valamit). Beszéde időben beindult. 1 évesen már 8 szót adekvátan használt. 18 hónaposan mi ezt kérdezett és kétszavas mondatokat mondott. Kb. ennyi. Csak két éves kora után jöttek a súlyosabb tünetek, kb. 100 darab.
Kedves utolsó!
Mit jelent hogy nehezebben lehetett etetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!