Anyukák ti nem vagytok néha úgy hogy nincs kedvetek semmit csinálni?
Figyelt kérdés
Ma totál lusta vagyok. Reggel 7 kor keltünk hulla vagyok. Éjjel is kb fél óránként kelt a 15 hónapos lányom.
Megreggeliztünk pelus csere és azóta csak fetrengünk ücsörgünk. A lányom is fáradt.
Főznöm szerencsére nem kel maradt tegnapról.
2015. jan. 21. 09:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem gyerek nélkül is van így az ember.
2/8 anonim válasza:
Persze h van igy az ember. Es van is h lusta napot tartunk. :-)
3/8 anonim válasza:
Ma pont így vagyok, holott fut a ház...
Részletekben haladok a takarítással, az egyik gyerek beteg, délben indulok dolgozni...
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy vannak ilyen napok. A baj az, ha már kóros és minden nap ilyen. ;) Nálam tegnap volt ilyen nap. Ma már bevetettem/bevetem magam.
5/8 anonim válasza:
Én kb azóta így vagyok, hogy mióta megszületett a kisfiam (10 hetes). 3-4 órákat alszom, nappal nem tudok aludni, így hát energiám sincs semmire. Persze mindig összeszedem magam, és mosok-főzök-takarítok, de nagyon komolyan rá kell készülnöm...
6/8 anonim válasza:
Ilyen időjárás miatt alapból ilyen kedvem van. Néha belefér egy lustább nap. A babám is nyűgösebb, én is fáradtabb vagyok. Mára csak egy gyors ebédet terveztem be, és ha véletlenül lesz más munkához is kedvem, akkor máris túlteljesítettem a tervet:)
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor én túlteljesítettem a tervem. Palacsintát sütöttrm és egy kis rizses húst csináltam. Bár volt itthol kaja. De a gyerekszoba még szalad, minden játék kipakolva.
2015. jan. 21. 11:18
8/8 anonim válasza:
Hajjajj! Hogyne lennének olyen napok. Pedig egy csomó dolgom lenne. Szakdolgozatomat kellene írnom, de a lányom mellett napközben lehetetlen egy oldalt is elolvasni, úgyhogy éjszaka kinlódok vele. Ráadásul két hét múlva költözünk és a fél ház már dobozokban elpakolva. Kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok , úgyhogy igen, van amikor csak ülök és nézek ki a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!