Nagyon be van pirosodva a babám bőre a térdehajlatokban, és a combjain a hurkái között. Hiába kenem, nem lesz szebb. Volt valaki így? Mitől van, és mitől javult?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 18:37
1/9 anonim válasza:
lehet "bepált"
fürdés után ott is itasd fel törölközővel és hagyd egy kicsit meztelen játszani, levegőzzön a bőre, nagyon sokat jelent
valamint orvos által felírt kevert popsikrém 100%, hogy jó lenne rá.
nem a sudokrem és társai!
2/9 anonim válasza:
Nem kenni kell, hanem hintőporozni :)
3/9 anonim válasza:
Igen, ahogy a 2-es is írta. Hintőpor, attól szép lesz újra! :)
Majd ha nől és nem lesz ilyen hurkás, megszűnik a jelenség. :)
4/9 anonim válasza:
a hintőpor szerintem megelőzésre van, nem irritált felület kezelésére...
5/9 anonim válasza:
Ha nem múlik el, akkor gombás fertőzés is lehet, a kisfiamnak is volt. Kentem itthon mindennel, aztán eléggé szétterjedt és akkor vittem dokihoz. Canesten hozta rendbe.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. jan. 19. 20:01
7/9 anonim válasza:
1 hónapos kislányomnak a hónalján lett ilyen, én nem mertem hintőporozni, inkább próbáltam teljesen szárazra törölni neki és Bepanthennel kentem. 2 nap után már sokkal szebb volt neki.
8/9 anonim válasza:
en a furdetokremmel kentem neki furdetes utan es mindig elmult. de nagyon jo ra a sudocream is. a hintoport asszem nem ajaljak.
9/9 anonim válasza:
Fürdés után a hajlatokat, hurkák között beolajozom. Ha zsírosabb bőrtípus akkor hintőpor.Egyszer apuka elfelejtette egyből olyan lett neki is de elmúlt másnapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!