Narancsot mikortól és hogyan adjam babámnak?
Figyelt kérdés
Simán facsarjam ki a levét és szűrjem át, hogy a rostja ne menjen bele? Meghajtja nagyon a piciket? Mert a kakival nincs gond és nem is szeretnék hasmenést. 8 hónapos a baba2010. febr. 7. 16:53
1/4 anonim válasza:
Ekkor én már adtam neki.Elöszőr leturmixoltam és leszürtem.Egy párszor csak igy adtam neki pár kiskanállal.Most 10hónapos mult csipem neki rostostul.Soha nem hajtotta meg.
2/4 anonim válasza:
Nekünk 7 hónapos a lányunk,és én most adtam neki, úgy hogy gyümölcscentrifugával facsartam ki, és megitattam vele. Nem volt hasmenése tőle.
3/4 anonim válasza:
Én 6 hónapos korától adom a széklete miatt.
Eleinte átszűrtem, hogy a pici magdarabok se menjenek bele a lébe.
HA nincs baja tőle, akkor pár alkalom után adhatod a narancsot és mandarint is kifilézve, akár mixelve, akár darabosan (ha már eszik ilyeneket). A hártyát ne add még, mert az egyrészt megfogja a doki szerint a székletet, másrészt szerintem még nem is igazán tudja lenyelni, megemészteni.
Nekem egyébként nem okozott valami hejde laza székletet.
Most 8 hónapos a kislányom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2010. febr. 8. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!