3 hónapos gyereknek mennyi pelenka kell egy hónapra?
nekünk szinte elejétől kezdve elég 4-5db, tehát olyan 100-150darab fogy.
és mi az összefüggés a pelenka és a szomszéd között? az érdekel hogy mennyibe kerül a pelus egy hónapra és hogy nem tudják megvenni? nekünk pénzben olyan 8000-10000ft, de mi pamperst használunk, ennél jóval olcsóbban is ki lehet hozni a pelust, van neten 30-40ftos is.
Nekünk 2 doboz babylove pelus fogyott kb. (84 db). Minden hónap elején vettem akkor van 10% kedvezmény is plussz. Na meg ha vki gyűjti a pontokat akkor 25% kedvezmény is van egy dobozra. 4699 ft egy doboz, ki lehet számolni kedvezményekkel mennyi.
Amúgy kíváncsiságból te minek pénzeled őket ennyire? Ha adsz persze h mennek még.
Aham... szóval a szomszéd tőled akar pelusra pénzt kérni? :)
Annyira változó ez, hogy mennyit pisil, kakik a gyerek, általában nekünk két és fél csomoag pelus szokott fogyniegy hónapban (a 62 db-osat veszem, mi Liberozunk), 10000 ft körül van.
6 hetes mult a babam,heti egy csomag 45db-os pampers nekunk eleg szokott lenni.Egyebkent szerintem fugg a pelenka minosegetol is,hogy mennyi kell belole.Vettem egy csomag Liberot,es sokkal tobbet hasznaltunk belole,mert mindig nedves volt a popsija,mig a Pamperssel akkor sem nedves ha tele van a pelus.
Ha ilyen rendszert csinalna a keregetesbol a szomszedom en nem nyitnek ajtot amig le nem szokik rola.Max kiszolnek neki,hogy epp nem erek ra.
Én nem adok nekik egy fillért sem, mert úgy gondolom, hogy ennyi gyerekre kapnak annyi pénzt, hogy lehessen venni belőle. De mivel dolgozom, bepróbálkoznak anyunál és a többi szomszédnál is. (nem együtt lakunk anyuval, csak pár házra) Szóval nemcsak tőlem kéreget, hanem az egész környéken:S
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!