Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeptember végén, oktober...

Szeptember végén, oktober elején szülök. Kistakarot vastagabbat vagy vékonyabbat vegyek a babakocsiba?

Figyelt kérdés
téli overallt megvegyem neki vagy elég egy termo rugi? nem tudom eldönteni, hogy majd abban az átmeneti idöben hogyan, mennyire öltöztessem.
2008. aug. 20. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyel több ruha kell neki mint ami neked.Mindenképp vegyél egy vékonyabb és egy vastagabb takit.Én csak téli overált fogok venni télre.Átmeneti időben 1. ugysem nagyon viszed utcára, 2.max jol betakargatod.De sztem az overált ne most vedd meg neki a méretek miatt.

üdv:38 hetes kismama

2008. aug. 20. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elején alig van zsír a testükön,így jobb,ha vastagabban öltözteted.Nyugodtan vehetsz vastagabb plédet,mert az tovább tudod használni,mint a vékonyabbat.Főleg,h 3 hétig nem is tanácsos kivinni az őszi/téli/koratavaszi babákat.Overálból vegyél 62eset(de az sem baj,ha nem veszel,mert nem egy ismerősöm 2-3 hós babái,már a 68as méretet kezdik hordani),ez az elején nagy lesz rá,de akkor még nem is lesz szükség rá a vastag prléd miatt.Vastagrugi,kocsikabát és sapi.
2008. aug. 20. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Kistakarót szerintem vegyél vékonyabbat és vastagabbat is, aztán majd meglátod melyik kell.

szerintem vehetsz egy overállt, vagy bundazsákot is akár, nagyobb méretben. Mert november, decemberre általába már hideg lesz és akkor jól fog jönni a bundazsák, szeptember-októberbe meg lehet lesz olyan hideg hogy kell majd bár akkor még annyira úgy se szabad kivinni. De inkább legyen, mint ne.

2008. aug. 20. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én szeptember közepén szültem,több takarót is vettem,nagyobb méretűt de vékonyabbat termovelur anyagból 1000 Ft körül volt a Sp.r- ban.az azért célszerű mert összehajtod vastagabbra,ha az kell,bele is tudod bugyolálni,én a baba alá is tettem plédet pláne télen. Sztem igencsak semmirevalók a kisméretű takarók,a gyerek egyet-kettőtfordul már nincs is rajt,meg a felnőttnek is jó,ha már nem kell a gyereknek.pl most is azzal takarózom mert fázik a lábam.
2008. aug. 24. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!