Lehet kapni kisbabáknak nyári takarót is vagy csak ezekben a szettekben lévő vastagabbat?
Figyelt kérdés
Szettünk van,ugyanilyen stílusút keresnék csak valami vékony nyáriba...lehet ilyet kapni egyáltalán?
Köszönöm a válaszokat
2010. máj. 17. 11:14
2/4 anonim válasza:
Szia
Én úgy oldottam meg,hogy vagy az ő takarójának a huzatával takartam be vagy a mi nagypárna huzatunkkal vagy pelenkával. Egyébként ha nagyon unatkozol egy sima lepedőt szétvágsz vagy veszel egy kis vékony anyagot,szépen kézzel körbe varrod pl kék vagy rózsaszín fonal vagy cérnával,ráhímezhetsz varrhatsz vagy vasalhatsz különféle figurákat stb és olyan szép egyedi lesz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondoltam igen,mint az első csak abba a rendes paplan méretbe a 90*120-asba,olyat nem találok sehol....
Köszönöm a 2.választ is,lehet s.k.lesz tényleg belőle...
2010. máj. 17. 11:40
4/4 anonim válasza:
1.
Tescoban szokott lenni,nagyon könnyű,nyári takaró!Szupi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!