Nagyon szép mesefigurás képeket szoktam készíteni a Babámról. Szokott más is ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Remélem nem törlik a kérdésemet,csak nagyon szeretem ezzel tölteni az időmet.Gyönyörű keretek vannak,és nagyon szívesen csinálok Magunkról,Bárkiről szép képeket ingyen!Ha érdekel valakit,nagyon szívesen csinálok!Sajnos társasághiányban "szenvedek",így legalább jól töltöm az időmet.Írjátok meg,hogy lenne-e szükség ilyenre?Jó?És ingyen,nagyon szépeket tudok csinálni!Imádom!:)2010. febr. 6. 17:19
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen kódok szükségesek,én onnan(is) töltöm le a kereteket,és nem kell hozzá kód.Folyamatosan tesznek fel újabbakat is...
2010. febr. 6. 20:31
12/17 anonim válasza:
A kód nem a keretek letöltéséhez kell, hanem a program(PhotoFiltre Studió) használatához. Mivel ez csak egy 30napos próbaverzió.
Egyébként tényleg aranyos vagy, hogy felajánlottad. Csak azért írtam ki, hogy aki akarja azmagának is csinálhatja.
13/17 anonim válasza:
Én is szeretnék kódot! Köszönöm!
Kérdező tök jó fej vagy!:)
14/17 A kérdező kommentje:
Photoshoppal csinálom,kiváló a program.
2010. febr. 6. 21:57
15/17 anonim válasza:
Milyen oldalak vannak még, ahol vannak még keretek?
16/17 anonim válasza:
Én is szeretnék kódot, légyszives küldjétek el!
Köszönöm!!!!
17/17 anonim válasza:
17:31-es vagyok,én szeretném megköszönni h feltetted nagyon aranyos tényleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!