Téli babát mikor vittetek először nem csak sima sétára az utcára, hanem boltba stb?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 17:12
1/5 anonim válasza:
A legkisebb decemberi, egy hónapos elmúlt, mikor elvittük, de gyorsan végeztünk.
Hosszabb ideig tartó vásárlás kb. 3 hónapos kora körül volt.
2/5 anonim válasza:
én előbb vittem bevásárolni mint sétálni :) egyedül voltam, muszáj volt, férjem 3 hétig bírta, hogy munka után még a kívánság listám után szaladozik, így ennyi idő után :)
kisboltokba mentünk, csak a legszükségesebb dolgokért. pl. pékségbe minden nap elsétáltunk, meg kistescoba beugrottam az alapanyagokért, de hétvégén apára tudtam bízni mikor elmentem az auchanba és akkor lista alapján bevásároltam...
egyébként 6 hetes korától az erkélyen aludt délután, nagyokat sétálni céltalanul csak tavasszal kezdtünk el
3/5 anonim válasza:
4-5 hónapos volt. Amíg nem volt beoltva, addig eszem ágában sem volt emberek közé vinni. Pláne nem télen.
4/5 anonim válasza:
4-5 hetesen kb.
(11 hónaposan volt először beteg, nem ártott meg neki hgy emberek közé vittem ;) )
5/5 anonim válasza:
3 hetesen voltunk először plázába, kellett vennem pár új nadrágot szülés után. 4hetesen tescoba is vittem már. Másfél éves koráig nem volt beteg, még az orra se folyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!