Hány hónaposan vittétek először nagy bevásárlásra?
Figyelt kérdés
Tescoba auchanba? és mozesbe vagy kenguruval vagy hogy?2014. okt. 23. 11:31
1/16 anonim válasza:
1 hónapos volt. Tescoba voltunk, hordozóba volt a bevásárló kocsin. Egyébként a helyi kis boltból is haza vihetsz neki bármilyen bacit, nem kell ehhez nagy boltba menni.
2/16 anonim válasza:
2 hónaposan már biztos, autóshordozóban volt. Mondjuk nekünk nem szokott órákig tartani mert összeírom és összeszedjük.
3/16 anonim válasza:
2 hetes kora után, autós hordozóban toltuk a bevásáló kosár tetejére téve. Aludt én pedig végre ki tudtam mozdulni.
4/16 A kérdező kommentje:
nem a bacik miatt. 3 honapos, napkozben csak 1-2 orat alszik, tuti nincs olyan mazlim h a bevasarlast vegigaludja. ezert kerdem h mikortol tudtatok ugy bevinni hogy nem aludt de nem is bombicselt :)
2014. okt. 23. 11:43
5/16 anonim válasza:
Hogy mikor nem aludt már, arra nem emlékszem ennyire pontosan, de nekünk sosem sírt még bevásárlás közben az tuti.
6/16 anonim válasza:
6 hetesen, de mi születèse utàn 4hètel hoztuk haza mert 2 hónappal előbb jött. Mózesben vittük a Metroba, Kikàba.
Akkoriban mèg sokat aludt, mostmàr leköti a làtvàny.
7/16 anonim válasza:
4 hetes volt, kendőben hordozva vittem. Autóból ahogy kiszálltam magamra kötöttem és órákig elvolt így. Most 10 hetes, nem alszik annyit, de egy nagybevásárlásnyi időt kendőben simán kibír kaja után.
9/16 anonim válasza:
Nekunk a gyerekorvos mondta (felesege a jarvanyugyon dolgozik), h 4-6 honapig ne vigyuk, a levegokeringetes miatt, mert sulyos szovodmenyeket tud okozni a tudejeben! En hallgatok ra, nem konnyu de megoldjuk!
10/16 anonim válasza:
már nem emlékszem, hogy pontosan mikortól, de aránylag korán vittem. máshogy nem tudtam megoldani. de mindig élvezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!