Normális, hogy ennyit alszik 3 hónapos fiam?
3 hónapos kislányom így alszik: reggel 8-9 között ébred, másfél óra múlva alszik fél-1 órát, 1.5 óra ébrenlét után 4 órát alszik, így kb 4-fél5 felé ébred fel és 6kor már fürdetünk, fél7kor-7kor legkésőbb alszik is. Ha fürdés előtt hagyom aludni akkor fel kell kelteni és utána már nehezen alszik el éjszakára, így inkább korábban megy aludni. Átalussza az éjszakát kb 4 hetes kora óta, előtte is max 1x kelt fel. Az én kislányom tápszeres, 3 óránként eszik, 1nap 4x, mivel nálunk is kimarad egy étkezés.
Ne aggódj, normális, én is sokat agyaltam rajta hogy jó e ez így, de a babám szépen fejlődik, ügyesedik is, szóval nincs min aggódni.
Kisfiam pont az ellenkezője volt, 2 óránként evett éjjel-nappal még 3 hósan is, nappal kb 2 órát aludt össz-vissz és éjszaka is sokszor kelt enni.
Nem most kapott oltást?
Mert attól kicsit aluszékonyabb lehet pár napig(bár eszt senki nem mondja:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!