Raktok a tejcsibe cukrot? Barátnőmnek azt mondta a védőnője, hogy tegyen cukrot a tejbe a vese működés miatt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:27
2/7 anonim válasza:
jézusom..dehogy :( se az anyatejbe, se később a "rendes" tehéntejbe nem kell cukor...az anyatej pl amúgy is borzasztó édes..
egyáltalán mi köze a veseműködéshez? sztem semmi..:(
3/7 anonim válasza:
Dehogy rakok ilyet meg sosem halottam. A tej eleg edes nem kell bele cukor.
4/7 A kérdező kommentje:
Én se hallottam még ilyenről, azért kérdeztem, én még majd most fogom bevezetni s tejet.
2010. febr. 6. 17:38
5/7 anonim válasza:
Szia! Semmi baja nem lesz a cukortól a picinek. Kóstolj meg egy Hippes teát vagy bébiételt abban is van cukor. Mindenki fosik a cukortól meg a csokitól, mert a gyerek foga rossz lesz, meg káros... Van egy ismerősöm, aki a gyereknek a teát cukor nélkül adja a sültkrumplit meg só nélkül, holott Ő maga nem így tesz. Nem azt mondom, hogy szirup édességű legyen, de egy picit lehett jobb izű.
6/7 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy 100ml-be 1 kávéskanál cukrot vagy mézet tegyek, de mi forralt HÁZITEJet iszunk 1 éves korunk óta. Azt mondta, hogy igy könnyebben feldolgozza a kicsi gyomra a házitejet, mert a házi azért erőssebb mint a bolti tejek
7/7 anonim válasza:
Második vagyok. A gyomra az lehet, de a veséje..nem értem még mindig hogy hogy érthette, pedig azóta is gondolkozok rajta :)
Nem arról van szó, hogy káros a cukor, senki nem ezt mondta, hanem hogy tök felesleges a tejet is cukrozni..annyi minden más ételbe be fogja vinni a megfelelő cukrot a gyerkőc, hogy nem kell hogy még igya is.:)Pláne a tejjel, ami amúgy is tartalmaz tejcukrot:)
Nem keserű és nem íztelen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!