Mi a véleményetek erről a baba blogról?
A te blogod, azt írsz bele, amihez kedved van. Nem hiszem, hogy bárkinek újat fogsz mondani, inkább csak leírod az élményeidet.
Igazuk van az előttem íróknak, jó sok vesszőhibád van, érdemes lenne javítani, ha már blogot írsz.
Csak az élmény miatt nem fogom olvasni, annyira nem szórakoztató. Ezen felül nekem nagyon nem jön be ez a "babber", "Zsoma csomag", "Zsombóc baba" és társai. Most más felnőtteknek írod ezt az egészet, vagy a babának?
Szóval, ha téged szórakoztat folytasd, saját magadnak olyan lesz később, mint egy napló.
Bevallom, én sem értem azt, aki az egyik válaszoló által linkelt részletességgel kipakolja az életét a netre. Nem gondol rá, hogy ezt többet sem lehet eltűntetni?
Miért nem ír magának naplót?
Lehet, hogy én vagyok az ufó, de én egy képet sem raktam ki a netre a gyerekemről, szerintem nem ez mutatja meg, mennyire vagyok rá büszke. Aki meg kíváncsi rá, úgyis kap róla képet.
Én vagyok a "belinkelős" hozzászóló. Ha nem teszik valakinek ugye az nem nézi/olvassa :) Nem azzal mutatom ki a gyerek iránti szeretetem, hogy képeket teszek ki róla. (Megjegyzem egyetlen meztelen, vagy esetleg "problémás" kép sem került fel amiből gond lehetne.)
Mi nagyon sokat vártunk erre a babára és velem együtt nagyon sokan (a blogon keresztül is sok bíztatást és támogatást kaptam).
Nem osztok meg sztem olyan dolgokat amik gondot okozhatnának, egyesek nagyobb baromságokkal szórják tele a facebookot... ami egyetlen likeolással vagy kommenteléssel láthatóvá válik az ismerősök ismerőseinek is (nem hiszem hogy bárki is gondol arra hogy nem csak a saját ismerősei fogják látni a képeket).
Köszönöm, de nem is szeretném törölni, nem azért írom :)
Mivel nektek ez nem tetsző kérlek ne olvassátok ;)
Nem mondtam, hogy töröld, és felőlem nyugodtan írhatod, nem akarlak róla lebeszélni. Mi csak egy másik szempontot is megemlítettünk. Ha téged ez nem zavar, nem foglalkozol vele, mint ahogy sokan mások sem.
Mi is sokat vártunk a gyerekre, nehezen is jött össze, de nem vagyunk egyformák. Van, aki ezt személyes élményként éli meg, mások meg nagydobra verik.
Nem volt semmi támadó a hozzászólásomban, csak megjegyeztem, hogy én máshogy látom.
Én is sok képet csinálok a kicsiről, de privát osztom meg a családdal (nem facebookon). Másra az én nézetem szerint nem tartozik. Ettől még sokan vannak, akik a neten élik az életünket.
Az ilyen blogokat meg úgyis olyanok olvassák, akik hasonló nézetekkel bírnak, nekik tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!