Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem pont baba téma, de talán...

Nem pont baba téma, de talán ide illek leginkább. Szülés után szex? Mikor?

Figyelt kérdés

Dokim volt olyan kedves és szűkebbre fazonírozta a gátamat :S (legalábbis így érzem) Elég kellemetlen, el fog engedni a feszessége? Már 2 hónapos a babám, kezdek nagyon elkeseredni. Más is tapasztalt ilyet?

(mikor voltam a 6 hetes kontrollon dokim csak annyit mondott, hogy a gyors szülés sajnos ezzel jár, szexeljek sokat...)

2010. febr. 6. 01:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 8-10 alkalommal volt szűzlány-effektusom, ami azt jelentette, hogy maga a behatolás fájt, és utána még pár másodpercig, de aztán a fájdalom elmúlt és kellemes volt. a 8-10 alkalom után ez is elmúlt.

Legyen bőséges előjáték, lehet közben maszírozni a gátat, egy ujjal, majd két ujjal, majd hárommal, esetleg egy vékonyabb műpénisszel szoktatni, és sok sikosító

2010. febr. 9. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:

1. gyerek után nekem is sokáig fájt, mintha szűkebb lettem volna :) A síkosító viszont nagyon bevált. De nekem onnantól volt minden a régi, hogy először megjött. Kb. 8 hónappal szülés után.

2. gyerek után ezért nagyon féltem mi lesz, de egész jó volt az első alkalom. (Szülés után 3-4 hónappal)

Mi gumizunk.

2010. febr. 9. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
nyugalom.minden rendben van nálad.mi 6hét után probálkoztunk,de azt hittem falra mászok,úgy fájt,aztán hetene 1-2x próbálkoztunk és 4hónap után éreztem,hogy na akkor most jó és jól is esik...
2010. febr. 9. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!