Melyik bébiételt adjam?
Figyelt kérdés
Most kezdjük a hozzátáplálást és mivel kisérleti fázisban vagyunk addig nem kotyvasztok itthon még az üvegest nem teszteltük le.
Melyik fajtát ajánlanátok?
2010. febr. 5. 22:30
11/19 anonim válasza:
Én mindenfélét kipróbáltam,egyikből ez volt jó,másikból,az harmadikból amaz,stb.És azután már úgy vettem,hogy tudtam melyikből melyik a fincsi.
12/19 anonim válasza:
A gyerekeknek pont az volt ízletes,ami nekem is.Talán véletlen,nem tudom,de a mai napig így van,teljesen egyforma az ízlésűk az enyémmel.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
A vadászgörényesnek annyit hogy eltévesztette a kérdéscsoportot,itt BABÁKRÓL beszélünk!!!
Egyébként eddig csak desszertet kapott,a Kecskemétit szereti,a Nestlét még megette de az Univert kiköpte.
2010. febr. 5. 22:55
14/19 anonim válasza:
Nekünk is a gyümölcsösökből a Kecskemétit szerette, de a rendes kajcsik már az Univerből voltak.
15/19 anonim válasza:
Szia! Kecskeméti bébi étel:).Finom is nagyon:)meg több is van benne mint az Univeresben.És a DM-ben nagyon jó árban van!!!Az univerest meg a babám nem is nagyon szereti!Mást még nem próbáltam!
16/19 anonim válasza:
Szia! Én is Kecskemétit szoktam venni, vagy Univert. Azt mondják, hogy a baba azért szereti azt amit az anyukája, mert az anyatejen érződik az az íz amit az anyuka eszik. Meg az is lehet,hogy azért nem szeret valamit mert látszik az anyuka arcán, hogy na fúj, ezt én meg nem enném.
18/19 anonim válasza:
Valóban egyéni, minekünk minden márkából van 1-2 kedvenc. Egy ideig próbálgasd, aztán rájössz, hogy mi jön be. A legtöbb talán univerből van nálunk.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Ma bevásároltam majd' minden fajtából így elválik melyik ízlik nekünk:))
Jó babázást mindenkinek:))
2010. febr. 6. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!