Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik bébiételt adjam?

Melyik bébiételt adjam?

Figyelt kérdés

Most kezdjük a hozzátáplálást és mivel kisérleti fázisban vagyunk addig nem kotyvasztok itthon még az üvegest nem teszteltük le.

Melyik fajtát ajánlanátok?

2010. febr. 5. 22:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekünk a Hipp és az Univer jött be. Egyrészt nincs benne cukor, másrész finom is.
2010. febr. 5. 22:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Én csak és kizárólag kecskeméti bébiételeket adtam a kisfiamnak, mindet nagyon szerette, nekünk bevált. Nem utolsósorban az ára is nagyon kedvező... de én azért kipróbáltam a drágábbakat is, és komolyan mondom rosszabb ízűek is voltak. De ha úgymond a legjobbat akarod, azt mondják a HIPP a legjobb.
2010. febr. 5. 22:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekünk a hipp és a nestlé jött be, lányom a kecskemétit nem ette meg, és őszintén szólva nekem sem ízlett.
2010. febr. 5. 22:38
 4/19 anonim ***** válasza:

Univerrel nekem az a bajom, hogy kevesebb van benne, mint a HIPPben pl. Pedig minőségre jó. Nekem a Kecskeméti is tetszik, a babám is szereti. Nestlből a gyümölcsöket meg a desszerteket szoktam adni (pl. banán-őszi rizzsel).

Az Univert nagyon sajnálom, mert az nagyon jó benne hogy nagy betűkkel rá van írva, hogy tejmentes, nem kell bogarásznom. (tejallergiás a babám). Az ami nem jó az a Hamé, az cukros. DM saját márkája is bevált.

2010. febr. 5. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Elsősorban Kecskemétit eszünk, mert jó az ára, és finomak is. Ha nem Kecskemétit, akkor Hipp-et. Ugyanolyan finomak, csak drágább. Kipróbáltam még az Univert, Hamét, Nestlét, Rossmann-os Babylove-ot, de ezeket kislányom utálja. Meg is értem, mert ezek szimplán ízetlenek, rosszak.
2010. febr. 5. 22:40
 6/19 anonim ***** válasza:
27%

Nekem a vadászgörényem a kecskeméti bébiételt szereti, de a Hipp is ízlik neki.

Úgyhogy szerintem ez a 2 ami megéri.

2010. febr. 5. 22:43
 7/19 anonim ***** válasza:
22.38as vagyok újra. ahogy olvasom a válaszokat nekem az derül ki, hogy minden gyereknek más az ízlése. Úgyhogy neked kell megtalálni azt ami a babádnak ízlik, és az is lehet, hogy egy márkán belül is meg fogja az egyiket enni a másikat meg nem.
2010. febr. 5. 22:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide egy vadászgörény ízlése?:-)
2010. febr. 5. 22:45
 9/19 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak a kedvence a HIPP és a Nestlé. Megeszi még az Univert is, a Kecskemétiből viszont csak a gyümölcsöket szereti.
2010. febr. 5. 22:49
 10/19 anonim ***** válasza:
Amúgy (bocs a kis OFF-ért), de szerintetek lehet az, hogy a babáknak ugyanolyan, vagy legalábbis hasonló az ízlése ízek terén, mint az anyucinak? Vagy egyszerűen csak azért alakul az íz ízlése hasonlóan anyuciéhoz, mert anyuci a saját ízlésének megfelelő ételt ad? Csak azért kérdezem, mert kislányom fintorog minden olyan dologra, ami nekem nem ízlik, és habzsolja azt, ami nekem ízlik.
2010. febr. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!