Szülés után hull a hajatok? Néhány hónapja itt kaptam választ a problémámra, ha érdekel, megosztom veletek.
Figyelt kérdés
Használtam, Revalidot, Forcapilt, egy vagon pénzt hagytam a gyógyszertárban. Nem volt rossz de azért nem történt csoda.
Ami igazán segített egy pár száz Ft-os DM-es Das Gesunde Plus Haar Vital.
Remélem tudtam segíteni.
2010. febr. 5. 15:39
11/14 anonim válasza:
Én is ezzel küzdök. Köszi az infót! Kipróbálom.
3 hós kicsi fiam van.
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet szedni, szoptatás alatt én már nem szoptatok, mindenképpen olvassátok el a tájékoztatót.
Nálunk is mindenütt haj volt, már égett a pofám ha jött valaki, úgy néztünk ki mint ahol sosincs porszívózva, de most már csak az átlagos szülés előtti mennyiség van a szőnyegen:) Jó babázást!!
2010. febr. 5. 19:15
13/14 anonim válasza:
Én a sörélesztőre esküszöm, nekem az vált be. De a szülés utáni hajhullás a hormonok visszarendeződése után el fog múlni. Legalábbis remélem:)
14/14 anonim válasza:
Bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek.
Segítenél abban hogy pontosan hol keressem ezt a terméket a DM-ben.
És mennyibe kerül.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!