Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hull a hajatok?...

Szülés után hull a hajatok? Néhány hónapja itt kaptam választ a problémámra, ha érdekel, megosztom veletek.

Figyelt kérdés

Használtam, Revalidot, Forcapilt, egy vagon pénzt hagytam a gyógyszertárban. Nem volt rossz de azért nem történt csoda.

Ami igazán segített egy pár száz Ft-os DM-es Das Gesunde Plus Haar Vital.

Remélem tudtam segíteni.

2010. febr. 5. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ezzel küzdök. Köszi az infót! Kipróbálom.

3 hós kicsi fiam van.

2010. febr. 5. 18:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem lehet szedni, szoptatás alatt én már nem szoptatok, mindenképpen olvassátok el a tájékoztatót.

Nálunk is mindenütt haj volt, már égett a pofám ha jött valaki, úgy néztünk ki mint ahol sosincs porszívózva, de most már csak az átlagos szülés előtti mennyiség van a szőnyegen:) Jó babázást!!

2010. febr. 5. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a sörélesztőre esküszöm, nekem az vált be. De a szülés utáni hajhullás a hormonok visszarendeződése után el fog múlni. Legalábbis remélem:)
2010. febr. 6. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek.

Segítenél abban hogy pontosan hol keressem ezt a terméket a DM-ben.

És mennyibe kerül.

Köszönöm.

2010. febr. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!